İnternet & Teknoloji Intarnetsiz çalışır mi'bu kamera? Zeynepnurdndj Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar köyde evin içine bakmak için alıyorum intarnetsiz olanını bulmaya çalışıyorum bu intarnetsiz galiba ama kayıt cihazı olması gerekiyormuş onu nerden alabilirim link atar misiniz ve bunu kullanan var mı Intarnetsiz çalışır mi'bu kamera? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. ıp kamera olmadıgı ıcın bır yere kayıt yapabılır sadece ınternt olmadan calısır 0 3 Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Uzaktan izleme yok dimi Yorumla u kakilakuku +1 yıl Kayıt cıhazında ınternet olursa ızlersın Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Kayıt cihazı alicam Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl İnternetsiz olanlarda kayıt aksana olanlara bakman lazim birde özelliklerini atar misin 0 12 Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl www.hepsiburada.com/besta-2mp-1080p-6-atom-led-ahd-dome-gvenlik-kamerasi-bt-6329-p-HBV00000MZ9F3 Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Böyle alabildim Yorumla uslanma +1 yıl Bunlar farklı buna direk driver alman gerek tek çalışmaz ve internetli bu Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Ya intarnetsiz yok galiba ya biliyorsan link atar mısın Yorumla uslanma +1 yıl Bakicam akşam sana fiyat araligin kaç ve kaç kamera lazim Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl 100-400 arası Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl 1 tane kamera alicam Yorumla uslanma +1 yıl Kayıt cihazın işte ekipmanı filan var mi Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Hayır yok ilk defa alicam Yorumla uslanma +1 yıl Tamam halledicem ben unutturma bana Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Tamam Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Merhaba hatırlat demiştin Bulabildin mi Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Tabiki hanımefendi kayıt cihazı olmalı 0 5 Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Onu nerden almam lazim' Yorumla Konya_Beyefendisi42 +1 yıl n11. com üzerinden toplu şekilde alabilirsiniz hanımefendi Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Teşekkür Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Konya_Beyefendisi42 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ıp kamera olmadıgı ıcın bır yere kayıt yapabılır sadece ınternt olmadan calısır
Uzaktan izleme yok dimi
Kayıt cıhazında ınternet olursa ızlersın
Kayıt cihazı alicam
İnternetsiz olanlarda kayıt aksana olanlara bakman lazim birde özelliklerini atar misin
www.hepsiburada.com/besta-2mp-1080p-6-atom-led-ahd-dome-gvenlik-kamerasi-bt-6329-p-HBV00000MZ9F3
Böyle alabildim
Bunlar farklı buna direk driver alman gerek tek çalışmaz ve internetli bu
Ya intarnetsiz yok galiba ya biliyorsan link atar mısın
Bakicam akşam sana fiyat araligin kaç ve kaç kamera lazim
100-400 arası
1 tane kamera alicam
Kayıt cihazın işte ekipmanı filan var mi
Hayır yok ilk defa alicam
Tamam halledicem ben unutturma bana
Tamam
Merhaba hatırlat demiştin Bulabildin mi
Tabiki hanımefendi kayıt cihazı olmalı