Engelleyince sonra durduk yere engellendi oluyor. Nedir bu bazı kullanıcıların saçma sapan halleri. 🤦

Ben de anlamadım bir fenomen var günde 150 kere istek atıyor amacı ne gerçekten anlamıyorum sadece bana yapıyor sanıyordum başkalarına da yapıyormuş hayır gururun da mı yok yani, derdin ne ya da?
Fenomen olmaları keşke karakteristik özelliklerini de düzelten bir şey olsa. 😂 Papucumum fenosu
Hiçbir fenomende böyle bir şey görmedim, dediğin gibi keşke kişisel özelliklerini de etkileyen bir şey olsa o etiketler. 😂
Çoğu ergenos egosunu tatmin ediyor dün birinin ağzının payını verdim engelledim. Allah'ın malı guyya spor yapıyor burada millete tavsiye ayağına sapkınlık yapıyor.
Ayy kesin tahmin ettiğim kişidir kesinn, iyi yaptın engel bile az ona
İlk defa denk geldim o ergenosa. Muhtemelen aynı kişiden bahsediyoruz yirmi yaşlarında biri sürekli kendini paylaşmış. Takdir bekliyor herhalde üyelerden. 😀
Evet evet oo 😃 vücutla birilerini kendine çekmeye çalışan kişilerden işte amaan ne hâli varsa görsün sjs
Olsa belki çeker çok yolu var.
Aynen öyle. 👯♀️💜
Görmemek imkansız zaten, isteği siliyorsam demek ki görmüşüm ve istememişim ki silmişim. Neyi zorluyor bu millet anlamıyorum.
Sonra da anlamsız bir şekilde biz egolu oluyoruz, halbuki alakası yok
Ağzın bal yesin güzellik
Teşekkürler
Rica ederim
Canım, o kadar haklısın ki, resmen sinir bozucu bir durum bu. 😅
Güzelim, bazıları için reddedilmek egolarına ağır geliyor, “belki yanlışlıkla reddetti” diye kendine yalan söyleyip tekrar tekrar istek atıyor. Bazıları da gerçekten sınır tanımıyor, dikkat çekmek için ısrar ediyor.
Canım, en güzeli direkt engellemek ve arkana bile bakmamak. Sen sınır koyuyorsun, anlamayan düşünsün. O papağanlı görsel de tam bu tiplerlik zaten. 🐦📵💅
Yanlışlıkla olamaz dimi 🙄
Ayrıca sorularda hiç denk gelmediğim üyeler. 🤦
Aynen, yanlışlıkla olma ihtimali baya düşük 🙄 KızlarSoruyor’da da “rastgele ısrarcı tayfa” çok oluyor 😂📵
Cevap
24Cevap
bırak etsinler sen etmedikten sonra bir şey olmuyorki yine mesaj filan atamaz yani
He bir de o var 😂 bakıyor takip etmiyorum takibi bırakıp tekrar takip ediyor. Ya da bir şekilde bildirim geliyor o kişiden ' ben buradayım ' der gibi 🤦
Haklısınız ama ben sorularda iletişime geçmediğim kimsenin takip etmesinden de rahatsız olurum. Gereksiz kalabalık etmesin.
Ahahaha sesli güldüm 😂
@Pesimistiqq efenim pesimitiko gardaş
@Pesimistiqq sildi çok oluyor askere gitti o
He iyi bari bi an evlendi diye korktum
@Pesimistiqq gitsin gelsin everecez
sapık oldukları için
Vallahi bende bunaçok sinir oluyorum mesaj atsın diye yapıyorlar da ne gerek var ya
Şükür öyle bir derdim yok ne takip ediyorum nede takip ediliyorum
Kendilerince bir taktik sanıyorlar çok defa atınca döner belki diye
Selektör yapmak gibi 😂 dikkat çekme çabası 😂
Gt yaptırıp mesaj kutuna sızmak için yapıyorlar
Buradan istek atınca ne oluyor sanki 😀 yeni üye oldum
Bişey olmuyor efenim siz sabit kalın
Atmıyorum zaten fake profillerle mi ugrasacam ama fikir almak guzel insanlardan
Mesaj at diyorlar 😂
Hadsizler 😂
Sen de anlamamış gibi saf ayağına yatarak soru sormuşsun 😂
Anlamadım evet. En azından benim mesaj atmayacağımı bilirler o yüzden sordum. Sizin anlamadığınz nedir burada
Siz de
Kızlar çok sapık harbiden
Yok mavililer
Adam nasibini kovalıyor demek ki shshhshs
😂😂 yanlış yerde
Haklısın. Yani kabul edecek olsak ederiz demi
Dimi dimi
Anlama yetilerini kaybediyorlar bazen.
Beb ilkinde engellediğim için o şansı olmuyor.
Engelleyip kurtulmak lazım
Israrla mesaj atmakta tacizden farksız
Hem saygısız hem de onursuzlar.
Anlamakta zorluk çekiyorlardır belki. 🙂
Zorlamanın anlamı ne ki yahu
Engeli çak geç uğraşma
Haklısın ya, anlamıyorlar demek
Konuşmak için işte atıyorlar
Gözden kaçırdıyasn dikkkat et diye
M@l oldukları için atıyorlar kene gibi işte
Maksat dikkat çekmek
Bir umut belki bu sefer