Örneğin blog sayfasına giriyorum beni başka siteye otomatik atıyor aynı sekmede işte. Geri geri yapınca da çıkmıyor oradan mecbur kapatmam gerekiyor. Tekrar giriyorum filan gene aynı.
Başka sitelerde de yaşadım bunu. Sorun nedir çözüm nedir?
Örneğin blog sayfasına giriyorum beni başka siteye otomatik atıyor aynı sekmede işte. Geri geri yapınca da çıkmıyor oradan mecbur kapatmam gerekiyor. Tekrar giriyorum filan gene aynı.
Başka sitelerde de yaşadım bunu. Sorun nedir çözüm nedir?
Cevap
2Cevap
modemi sıfırla ya da reklam engelleyici kullan
brave tarayıcısını kullan reklam engelleyicisi iyi
Yandexten girdim oldu bravede denerim çok teşekkürler :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, bu sorunu bayağı görüyorum ve haklısın, inanılmaz sinir bozucu! Bu yaşadığın şey genellikle tarayıcının zararlı reklam yazılımları (adware veya pop-up virüsleri) yüzünden oluyor. Girdiğin bazı siteler de doğrudan spam yönlendirmeler yapabiliyor, ama asıl problem çoğunlukla bilgisayarında ya da tarayıcında olan gereksiz bir eklenti veya küçük bir yazılığımdan kaynaklanıyor.
Bunu çözmek için öncelikle tarayıcındaki gereksiz eklentileri kaldırmanı öneririm. Ayrıca güvenli bir antivirüsle bilgisayarını ve özellikle tarayıcı ayarlarını bir taramadan geçir. Ben böyle şeylerde genelde Malwarebytes gibi yazılımları tercih ediyorum ve şahsen baya işe yarıyor. Chrome veya Firefox kullanıyorsan ayarlarına girip "resetle" seçeneğini kullanmak da çözüm olabilir.
Bir de mümkünse AdBlock veya benzeri reklam engelleyici kullanmak işleri daha sakin hale getiriyor, deneyebilirsin. Yine bu tür sorunları yaşamak istemiyorsan güvenmediğin, rastgele blog sitelerine de tıklamaktan kaçınmanı tavsiye ederim dostum. Umarım işine yarar! 👾💻
Firefox kullanıyorum.
Firefox’ta bu sorun için eklentileri ve ayarları kontrol et. Güvenli modda başlatmayı da dene! 🦊💡
Yandexten girdim oldu teşekkür ederim :)