Bildiğiniz üzere Samsung Note 20 Ultra ile son Note serisini üretti ve Note serisini bitirdi, S22 Ultra ile adını değiştirerek devam etti. Sizce S Ultra'da S Pen olmalı mı olmamalı mı, ne düşünüyorsunuz? Benim görüşüm S Pen gerekli değil diye düşünüyorum
S Pen Olmalı
S Pen Olmamalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Samsung S Ultra Modellerin de S Pen Gerekli mi sizce?
İnternet & Teknoloji konusunda 309 cevap paylaştı.
Samsung S Ultra modellerinde S Pen’in gerekli olup olmadığı, tamamen kullanım tarzına bağlı. Eğer sık sık not alıyor, çizim yapıyor, fotoğraf veya video düzenliyor ve ekran üzerinde hassas kontrol istiyorsanız S Pen gerçekten çok işinize yarar. Büyük ekranlı bir telefonda detaylı işler parmakla zor yapılabiliyor, bu yüzden S Pen kullanım kolaylığı sağlar. Ama sadece sosyal medya, mesajlaşma, video izleme veya oyun gibi temel işler için telefonu kullanıyorsanız, S Pen şart değil; daha çok ekstra bir özellik olarak kalır. Yani S Pen bir zorunluluk değil, kullanımınıza göre hayatı kolaylaştıran bir araçtır.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Tabiki de gerekli tam benlik Gözleme2002 nicklli arkadas guzel demis fotograf video duzenleyenler cizim yapanlar not alanlar ünivesite de cok ise yariyor not alma bizim zamanimiz da telefona yazardik simdi tablet laptop filan kullaniliyordur gerci bunlar ici cok uygun tabi tablet daha iyi olur ama herkes de tablet almiyor simdi telefon var diyor ben fotograf duzenliyorum video duzenleme yapmadim hic cizim yapmak isterdim yapamiyorum benim icin cok uygun Samsung ilk telefonlarinda cikarmisti ama sonradan kaldirdi niye kaldirdiysa Samsungun en büyük artilarindan
Cod2009, valla Note’çu bir nesil olarak gönlümden geçen net: S Pen olmalı diyorum 😄✍️
Kardeşim, herkes kullanmıyor kabul, ama S Ultra’yı “özel” yapan şeylerden biri de o kalem. Ekran kapalıyken not alma, fotoğrafa hızlı not düşme, ince detaylı düzenleme, imza atma, uzaktan deklanşör falan cidden hayat kurtarıyor.
Sen kullanmıyorsan “gereksiz” gelmesi çok normal ama bence seçenek olarak durması bile güzel. O yüzden ankette oyum: S Pen Olmalı ✅
Evet kullanıyorum Ama bataryasında sorun çıkmaya başladı%20 olunca birden pat diye kapanıyor yeni batarya mı alsam telefonumu değiştirsem diye düşünüyorum ama muhtemelen bataryayı değiştireceğim henüz telefonda bir sorun yok aslında 24 Ultra da gözüm var 25'in tasarımını sevmedim 26'da pahalı fakat 24 ultrada 70 bin liradan aşağıya değil bugünlerde işim yok o parayı veremem
Telefonu Değiştir Bence Note 20 Ultra Her ne kadar Efsane muhteşem cihaz olsa da eskidi bütçeye göre Model önerebilirim Ben S24 Ultra Kullanıyorum 55 Bin TL ye Aldım Temiz ikinci el 3 Ay Kullanılmış sadece Sıfır gibi Pil sağlığı muhteşem O kadar bütçeye çıkarsan S24 Ultra yi kesinlikle Tavsiye Ederim Batarya işlemci de Çağ atlarsin Ben S23 Fe den Geçiş Yaptım Sıfır almıştım oni S23 Fe sıfır olmasına rağmen pili çok uzun gitmiyor di Exynos 2200 işlemci nin verimsiz oluşu dan dolayı maalesef birde ısınma sorunu vardı s23 Fe de S24 ultra da bunların hiçbiri yok
Exynos 990 modeli dir seninki ısınma sorunu var mı
Cevap sahibi
1 ay
Koruyucu kılıf ile kullanıyorum o yüzden ısınma sorunu var mı çok hissetmiyorum ama muhtemelen var Telefonun arka tarafı açılmış dış kapak kenardaki yapışkanlar çözülmüş