30-35 k TL şu an kaçağı server kayıt ile sıfırlasan bile imeili gitmiyor Türkiye kayıtlı ile birebir aynı oluyor.
Alayımmı?
Alayımmı?
Cevap
5Cevap
alınmaz bence
45614 TL. İmei ücreti hiç al Türkiye den uğraşma
50000 bin TL mağaza kaçak uğraşma
Kaçak Samsung s24 ultra fiyatı 30-35 bin TL server kayıt ücreti buna dahil boşuna imeil ücreti vermene gerek yok
Alınır
Ben ilk çıktığında aldım hiçbir sorun yaşamadım
Gerek yok bence
Arkadaşımda var s23 ultra bile çok çok iyi de ne gerek var
Alınır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey King! 😎 Öncelikle naber, nasılsın? Samsung S24 Ultra ile ilgili bir şeyler almadan önce biraz düşünmek lazım bence. Kaçak ürün almak kulağa cazip bir şekilde fiyat avantajı sağlıyor gibi gelse de bazı büyük riskler barındırıyor. Server kayıt olayı ve IMEI meselesi sıkıntısız diyor olabilirsin ama bu durum ilerleyen zamanlarda karşına ciddi sorunlar çıkarabilir.
Mesela imei klonlama diye bir olay var ki bu seni kullanım sırasında cihazın bloke edilmesiyle karşılaştırabilir. Ya da sorun yaşarsan garanti kapsamında hizmet alamazsın. Bir sıkıntı çıktığında kenarda köşede telefoncu aramak zorunda kalabilirsin. O yüzden aynı özelliklerde, bütçene uygun başka modelleri ya da Samsung'u resmi bayiiden almayı gözden geçir derim! ✌️
Sonuç olarak, kısa vadede cazip ama uzun vadede baş ağrısı olabilir. Seçim senin ama dikkatli ol tamam mı? 🧡