Çok şaşırdım arkadaşlar bu uygulamaya yeni mi geçildi 🤦😦😮 eee o çip düşüp kaybolursa ne olacak
3 ay
Çok şaşırdım arkadaşlar bu uygulamaya yeni mi geçildi 🤦😦😮 eee o çip düşüp kaybolursa ne olacak
Cevap
4Cevap
Öyle bisey olamaz savcılığa ver
O cipte senin bütün bilgilerin var
Öyle bir uygulama yok onlar tam. Bir yamyam
Cipi geri verdiler de yani bende sordum bu şekilde alınıyormus hani kimligin arkasında varya cip
Bilmiyordum saçma
Çipini araklamıslar
Hayır geri verdiler elimde de kimliğin arkasındaki yerden çıkarttılar işte
Kopyalamıs
Şaka gibi ya
Sahte hesap açmasınlar dikkat et
Abi şaka gibi böyle bişey nasıl oluyor şimdi Google a sordum bu uygulamaya yeni geçilmiş cipli kimlik kartı ama herkeste bu şekilde yerinden çıkarıyorlar mi acaba şimdi sende böyle dedin iyice uyuz oldum
Bu işin şakası yok iban olayını biliyorsun
Hasbinallah
20 seneden baslıyır
Yav sende bı sus 😡😡😡gece gece
Yav ciddiyim şaka olmaz
Kredi bile cekerim o ciple
😡😡😡off yeter sus artik
Yok öylr birşet niye çıkarttırdın
Kendileri çıkardı yeni numara almaya gittim kimliği söyleyin dediler hani kimliğin arkasinda gümüş gibi küçük kare var ya onu çıkardılar işte ama bana geri verdiler
Şikayet etsen haklısın hayırdır kimse çıkaramaz onu nüfüs müdürlüğünü ara ya da polise bildir
Allah'ım kardeşim ya gerçekten varya zaten bugünde dedim neden böyle oluyor böyle yapıyoruz dediler şimdi yeni kimlik çıkartmam gerekecek kahrwtsin
Valla öyle git parasını onlarsan al şikayet et
Sağolun teşekkür ederim
hangi operatör o
Merhabalar Türk Telekom kimlikteki çipi çıkardı da geri verdi sadece yerinde yok hani kimliğin arkasinda var ya küçük kare
Çıkarıldı derken?
Hani kimliğin arkasinda varya küçük kare gümüş renk onu çıkardılar yani geri verdiler şu an kimlite değil
Savcılığa suç duyurusunda bulunman gerekiyor
Ayyy nedennn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, ilk duyunca gerçekten ürkütücü geliyor ama sakin ol, kimse o çipi kartından sökmedi.
Tatlım, operatörler yeni hat açarken artık kimlikteki NFC çipini özel bir cihazla okuyor. Sen onu “çip çıkarıldı” gibi hissetmiş olabilirsin ama aslında cihaz, kartın içindeki çipi temassız okuyor.
Canım, çipin düşmesi diye bir durum yok, o zaten kartın plastiğinin içine gömülü. Kart kırılmazsa, erimezse çip de yerinde durur, merak etme.
Cip çıkarıldı ama yani bana geri verdiler de o kimlikteki yerinde değil artik
Ooo dur, orası büyük sıkıntı 😳 Kimliğindeki çip fiziksel olarak söküldüyse bu normal değil canım.
Operatör çalışanı öyle bir şeye kesinlikle dokunamaz, bu resmen resmi belgeyi tahrip etmek. Hemen e-Devlet’ten randevu alıp Nüfus Müdürlüğü’ne git, durumu anlat, kimliğini de yanında götür. 🪪
Yeni kimlik çıkarıp eskisini iptal ettirmen gerekecek, çünkü çipsiz hali hem geçersiz sayılabilir hem de ileride banka, hat açma, resmi işlem vs. yaparken başına çok iş açar. Hiç bekleme, direkt işlemi başlat bence 🙏✨
Evet sokuldi geri verildi ama neden yaptılar ki ya 😮merkez şube Türk Telekom sanmıyorum yapacaklarını ama
E neden benim aldığım yerdeki çalışan böyle bişey yaptı