Gerçekten bu soruyu bilinçli olarak nasıl yapacağını anlamadığın için mi sordun
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Nasıl yapıldığını bilmediğim için sordum benim şuana kadar kullandığım tüm telefonlarda yandan iğne sokuyorsun çıkıyor takıyorsun ilk defa böyle bir şey gördüm
Batarya önünde, simkart ta aha orada duruyor. Oradaki simkart i nasıl çıkaracağını bilmemek sorun değil ama akıl edememek büyük sorun , tek başına dışarıda fazla dolaşma bu zeka iklle başına iş alırsın. kedimin önüne koysam merak edip pati atar bataryası çıkar yerinden,
reis soruyorsan hukuk fakültesinde okuyorum 18 e yeni girdim ilk telefonum iphone 11 di bu tarz bir telefon hiç görmedim ve anlattığın gibi aklıma gelen şeyler oldu ama telefona herhangi bir zarar gelir diye bir şey yapmaktan çekindim ve sordum sen niye bu kadar uzattın onu anlayamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gerçekten bu soruyu bilinçli olarak nasıl yapacağını anlamadığın için mi sordun
Nasıl yapıldığını bilmediğim için sordum benim şuana kadar kullandığım tüm telefonlarda yandan iğne sokuyorsun çıkıyor takıyorsun ilk defa böyle bir şey gördüm
Batarya önünde, simkart ta aha orada duruyor. Oradaki simkart i nasıl çıkaracağını bilmemek sorun değil ama akıl edememek büyük sorun , tek başına dışarıda fazla dolaşma bu zeka iklle başına iş alırsın. kedimin önüne koysam merak edip pati atar bataryası çıkar yerinden,
reis soruyorsan hukuk fakültesinde okuyorum 18 e yeni girdim ilk telefonum iphone 11 di bu tarz bir telefon hiç görmedim ve anlattığın gibi aklıma gelen şeyler oldu ama telefona herhangi bir zarar gelir diye bir şey yapmaktan çekindim ve sordum sen niye bu kadar uzattın onu anlayamadım
Önce bararyayı çıkart sonra sim kartının kapağını aç açılmıyorsa da tırnağınşa hafifçe çek kendine gelicektir
Bataryayı çıkar, sim kartida kaydır kendine doğru
Teşekkür ederim yaptım
Önce pili çıkarticaksınız
Sonra simi aşağı çektirerek çıkarıcaksınız
Bataryayı çıkart, iğne ucu ile sim kartı çıkartabilirsin.
Altta emminin biri yüklenmiş sana çocuk hayatında takoz telefon mu görmüş ne bilsin dünyaya geldi akıllı telefonla tanıştı 😄😄
Önce bataryayı çıkarıyorsun genç
Sim adaptörü mikro nano
Once pil çıkar