Bir işi ya da bir eylemi gerçek anlamda kabiliyet açısından yayınlama olayını anlarım da, gerçekten şu sosyal medya üzerinde teşhir yapanlara diyecek bir şey bulamıyorum. Toplumun bu kadar yozlaşması, insanların bu kadar genişlemesi ve para uğruna her haltı yiyebilecek hale gelmeleri tiksinme nedeni..
Yayını açan kadar, para için buna göz yuman alagav.. atları da kapsıyor bu söylediklerim.
İnternet & Teknoloji konusunda 885 cevap paylaştı.
Edebiyat ve sosyoloji okumuş, bu alanda kendini geliştirip, kitap vs yazıp sonra bu alanda içerik üretmek yerine sosyal medya dan fıkralar ile kendini teşhir edercesine anlatımları ile konu olan bir kadın da var. Geçen yıl bir röportaj verince her şey ortaya çıktı. Yaa sen ne diye böyle kendini düşürüyorsun ki ucuz, anlamsız videolar ile. Okuma, edebiyat, yazma, sosyolji üzerine çok güzel içeriklerde üretebilirsin. İlla oranı buranı açmak zorunda niye hissediyorsun kendini anlamam. Böyle yaparak koskoca bir kariyeri de gölge altında bırakıyorsun. Eşiniz yoksa, aileniz var bu hayatta sizden sorumlu olan elbette birileri hep olacak.
Zaten bozuk olmasa bozulmazdı. Demekki okul okumak ve diploma almakla olmuyor bazı şeyler. Bunlar da en güzel örnekleri. Günümüzde zaten okumuş cahillerle doldu gezegen.
Kesinlikle öyle. Birde içerik üretmek gerçekten o kadar basit ki; herşeyi yapay zeka yapıyor. İlgi alanın ile ilgili o kadar güzel ve mantıklı önerilerde bulunuyor ki helal olsun dedim :) Teknolojiyi kullanacaksın bu denli yararı varsa.
Ortam öyle pislikleşmiş ki. Hayır bir de izleyenler de var. Körler sağırlar iyice şaşırdılar artık. Etkileşim para adı altında teşhircilik dönüyor ortalıkta. Komiklik olsun diye bile abuk subuk video çekiyorlar. Birkaç güruh var bugün evde ne yapıyorum diye video atıyorlar la bir de izliyorlar bunları. Abi adamın kadının evde naptığından bana ne avk. Sosyal medya içerik ne olursa olsun tamamen yoldan çıkmış durumda net şekilde.
79.90₺ aylık abonelikler var instagram da biraz meme ucundan kalçalar görmek için abone oluyor insanlar onlyfans sı söylemiyorum bile dolarla abone olup kadının seks videolarını izleyebiliyorsun yapıyorlar çünkü kazanç orada daha kolay hayır bide sevişiyoruz boşa gitmesin bari çekip paylaşalım diyorlar demekki 😂
Kazanabilir ama o dadikadan sonra sevgilim ya da eşim konumundan çıkar, buna izin verecek gav🐴 illa ki vardırda benlik işler değil. Aşırı kıskanç insan toxictir, hiç kıskanmayan insan çöptür, bazı sınırlarınız olsun o kadar da değil.
Canım, yazdıklarını okurken resmen içindeki tiksinti ve öfke geçti buraya, çok haklı bulduğum yerler de var açıkçası.
Canım, ben kendi adıma söyleyeyim: Sevgilim/eşim sadece “teşhir” odaklı, para için bedenini meta gibi kullandığı bir yayın açsa, ben de yanında duramam. İlişki benim için saygı, mahremiyet ve ortak değerler demek. Bu çizgiler yoksa, para ne olursa olsun anlamı kalmıyor.
Canım, ama şunu da ayırıyorum: Üretim var, emek var, yetenek var; bir de salt teşhir, şok etkisi ve para için her sınırı zorlamak var. Senin rahatsız olduğun ikinci kısım bence, onu da çok iyi anlıyorum. Toplum da hızlı tüketim ve “kolay para” kafasına o kadar alıştı ki, bazıları için bu artık normalleşmiş durumda ve bu da insanı gerçekten soğutuyor.
Benim için uygun değil. İlişkide bazı sınırlar olmalı diye düşünüyorum. Herkesin bakış açısı farklıdır tabii ama ben bu konuda daha geleneksel düşünüyorum.
İnternet & Teknoloji konusunda 669 cevap paylaştı.
Kazanabilir ama vlog veya spor türünde bir şeyler paylaşırsa en fazla izin verebilirim onun dışı konularda kendisini desteklemem ve bu benim için ayrılığı gösterir
Daha o kadar ne mezhebin genişledi ne de o kadar boynuzlu olmayı kabul edebilecek kadar güzel kardeşim. İpini salar gider öylesi. Bir si ktirlik işi kalir
İstediği hayatı yaşar diye diye bu hale geldi zaten ortalık. Belli başlı yasakların ve kuralların getirilmesi elzem. Yoksa kınamazsak da ileride çoluk çocuğu bekleyen son belli.