Her gün geliştirmesini yaptığım projemde işsiz kalınca bugün itibarı ile biraz daha siteme odaklanayım dedim. Mesajlaşma sistemini bu şekile getirdim sizce nasıl görünüyor fikirleriniz nelerdir?

Her gün geliştirmesini yaptığım projemde işsiz kalınca bugün itibarı ile biraz daha siteme odaklanayım dedim. Mesajlaşma sistemini bu şekile getirdim sizce nasıl görünüyor fikirleriniz nelerdir?
Tatlı turta kim?
Benim hesap guzelim 😄
Furnalite kim?
Oda benim hesabım 😄
Emin misin
Gayet eminim deneme hesabı onlar yavrum
Öyle olsun
Kanka eline sağlık, ilk bakışta baya temiz ve modern duruyor 🔥
Kanka bildirim baloncuğu ve sağ alttan açılan mesaj kutusu WhatsApp Web / Instagram havası veriyor, kullanıcı için tanıdık olmuş, bu iyi. Renk paleti siteyle uyumlu, göz yormuyor.
Kanka geliştirmek için şunları düşünebilirsin: Mesaj penceresini biraz daha büyütebilir, mobilde nasıl görüneceğine özellikle odaklanabilirsin. Okunmamış mesajları daha belirgin yapman da güzel olur. Bir de ileride “son görülme / yazıyor / çevrimiçi” gibi küçük durum göstergeleri ekleyip sistemi daha canlı hissettirebilirsin 💬✨
Cevap
7Cevap
İlk kez duyuyorum, ilerleme olursa bu soruya güncelleme atabilirsin ağabey. Bakarım, kolay gelsin.
Güncelleme atar atar atarsın dimi memo
@Siyahfreya145 atarjm atarım 😄
Çok fazla mesajlaşma uygulaması var bunun diğerlerinden farkı ne
Yeni olması, memonun yapması, başka soru
Memoyu tanımıyorum yeni olması önemli değil güvenlik ile alaklı ne gibi önlemler var
Aes 256 şifreleme var mesajlar sorular kaldirilmiyor 3. Parti uygulama ile paylaşılmıyor
Emeğine sağlık fakat kızlar soruyorun kopyası olmuş yapay zeka prontuna daha fazla detay vererek css ve layout düzenlerini değiştirebilirsin.
Memoo reklamını yap patlar troller de azda olsa olsun daha çok dikkat çeker
Daha site 2 3 aylik biraz daha google da tutundugun da yapacam 😄
Erkekler soruyor yapıp bu siteden gitmeleri için biz kızlara büyük bi iyilik yapmış olurdun
:D :D İşte bizim sitemizde bu tür kişiler yok gelenler gayet saygılı ve temiz bir ortamda sorularını soruyorlar
@mxlağx verin ablamıza ilgiyi gelirler şimdi utanmadan vücudunu pp yapmış
Herkesler sokuyor yap sen şunu memo
Biz kimseye sokmuyoruz efendim
instagram gibi olmuş
biraz kopyala yapıştır olmuş
İnşallah emeğinin karşılığını alırsın.
İnşallah alır<3
Güzel begendim
Teşekkür ederim
Bende beğendim
Web developer mısın?
Evet
10 15 değişiyor
Teşekkür ederim
Kullanıcı geri donuslerine onem veriyorum ona gore eklemeler cikarmalar yapıyorum sosyal medya gibi sağlam bir şey çıkarmaya çalışıyorum ortaya
PS de var mı 😂
var :D
Hadi canım inanmam 🤨😄
play.google.com/.../details hepsini yaptık :D
Gördüm de yorum yok daha kullanan yok ahsss
10 gün oldu google play de çıkalı :D Web de kullanıyorlar genelde
Hmm burası gibi o zaman
Buradan daha iyi olmak hedefimiz ya
Kurucusu kim 😂😄
Ya zaten burdan gören orada da açar değişen olmaz ya
Açsak mi bilemedim 😂
Kurucu benim :D Çok kalabalık değil henüz KS'nin ilk yılları gibi düşün aktif olmasan bile eski bir hesaba sahip olursun gelecek de :D
Anladım 😂
hemen girelimmm
Koş kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar