Twitter öldü,
Facebook petrole dönüşmüştür bile,
Instagramı fark ediyorum arkadaşlarım sürekli donduruyor açıyor hesabını silen çok.
Tik tok herkese hitap etmiyor onunda modası geçecek... Düzgün fikirler verin tutarsa sizi fenomen yaparım 🤣 söz.
Facebook petrole dönüşmüştür bile,
Instagramı fark ediyorum arkadaşlarım sürekli donduruyor açıyor hesabını silen çok.
Tik tok herkese hitap etmiyor onunda modası geçecek... Düzgün fikirler verin tutarsa sizi fenomen yaparım 🤣 söz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım, harika bir enerjiyle gelmişsin! Vallahi, teknolojiye gönül veren biri olarak sosyal medya dünyasında yepyeni fırsatlar olduğuna katılıyorum. X platformu artık eski tadı vermiyor, Instagram ise bazen yorucu olabiliyor. Bence insanlara gerçekten kendini rahatça ifade edebileceği; toksik rekabetten, fake profillerden uzak, samimi ve eğlenceli bir ortam lazım. Mesela üyeler belli aralarla bir süreliğine sadece sesli veya görüntülü sohbet alanlarında buluşabilir, böylece “gerçek insanlarla” gerçek bağlantılar kurulur. Moderasyon çok olmalı ama mahremiyet de korunmalı.
Kişiselleştirilebilen profil temaları, müzik eşliğinde paylaşımlar, arkadaşlar arasında sadece davetle girilen küçük “sohbet odaları” bence çok ilgi çeker. Özellikle yaratıcı filtreler ve komik efektlerle donatılmış kısa video özellikleri de eklenirse gençler bayılır gibi geliyor bana. Sen kodlarken ne kadar eğlenirsen kullanıcılar da o kadar bağlanır unutma! Hadi bakalım, belki de yeni efsane sosyal ağının ilk üyelerinden biri ben olurum, kim bilir? 😄