Sosyal medyadan tanışma dönemi bitti sanırım konuşmanın devamı bir türlü gelmiyor, sıkıldım artık
2 ay
Sosyal medyadan kimse ile tanışmıyorum reelde buluşmadan da asla ileriye dönük bir şeyler yapmam. Benden uzak bir insanla nasıl görüşeceğim yani çok saçma
Kardeşim, vallahi yalnız değilsin, herkes aynı dertten muzdarip şu aralar.
Dostum, sosyal medyada tanışma bitmedi ama “emek verme” dönemi bitti gibi. Herkesin elinde sınırsız seçenek var sanıyor, biriyle iki mesaj yazıp sıkılınca hemen diğerine kayıyor.
Kanka, senin suçun değil bu. Şöyle yapmanı önereceğim: Daha az platform, daha az kişi, daha çok derin sohbet. Az ama gerçekten ilgilenen insanlara odaklan.
Canım dostum, bir de karşı tarafın ilgi düzeyini erken test et; hep sen yazıyorsan sal gitsin. Enerjini hak edenlere sakla.
Cevap
3Cevap
Ben güvenilir bulmuyorum tanışana saygım var ama benim öyle şeylere ilgim yok. Ama hala devam edip tanışan vardir bence bitmemiştir.
Çoğu kadın güvenilir bulmuyor evet en son ata sahne de burayın konserinde kız grubunun içindeki bi kızla tanışmıştım konserde çok eğlendik çıkışta instasını aldım ertesi gün yazacaktım bi baktım beni çıkarmış oysaki konserde çok eğlenmiştik hâlâ bunu nedem yaptığına anlam verebilmiş değilim doğrusu
Sence bi kadın neden böyle bi hareket yapar ki atıyorum rahatsız olsaydı benimle o kadar yakınlık da kurmazdı bence haksız mıyım
Yani bilmiyorum saçma olmuş ben böyle şeyleri de yanlış buluyorum iletişimi kesersem de nedeni ile birlikte açıklarım
Yani bisikleti hava da bırakmaya gerek yok bittiyse biter ama açıklama zor değil yani iletişim çağında yaşıyoruz kaç saniye alicak bı mesaj
Birşeyleri*
Benim kızdığım nokta da bu zaten artık kimse açıklama yapma gereği bile duymuyor hayır ne olduysa söyle canını alacak değiliz ya
İletişimler değişti insanlar değişti. Güzel insanlarla karşırsın umarım
Olabilir yani devam ettirmek istemeyebilirsin anlık bir heyecandır geçmiştir onu bile saygıyla karşılaşırım pat diye sırra kadem basmak nedir
Güzel insan kaldıysa bile benim umudum kalmadı
Yani geleceği bilemeyiz. Hakkınızda hayırlısı olsun
Amin cümlemize
İnsanların sohbet etme becerisi zayıfladı. İki cümle bir random şeklinde ilerliyor diyaloglar. Yarım saat konuşuluyor ama aslında hiçbir şey konuşulmuyor.
Sen hastaneden bulsana attsin mis gibi koskoca hastane hemşire kız kaynıyor dur. Çalışan insan sosyal medyadan mı bulur çalıştığın bir ortam var ordan bakıcaksın. Ya da iş dışında sosyalleş.
Hemşireler uzman çavuş arıyor 😂😅
@Serhatsrk01 hiç sanmam
Emin misin 😂😅
Gizli üye hemşireler ilgimi çekmiyor ben farklı meslek gruplarından olmasını istiyorum
Abaza erkekler yüzünden kadınların egosu fırladı kendilerini bi halt sanıyorlar
Umarım bitmiştir bi ara baya popülerdi sjbjb
Peki günde 8-10 saat işte çalışan ve eve kendini zor atan insanlar birbirleriyle nasıl tanışacak :)
Misal ben acil tıp teknisyeni olarak sosyal hayatım pek yok çevremde ya da iş ortamında tanışabileceğim birisi de yok ben ve benim gibiler birileriyle nasıl tanışacak
Bende hemşireyim henüz atanmasamda ama sosyallik başka yapıyabilir yani sen uğraşmak istemiyorsunn
Aksine günlük hayatta ikili iletişimi çok güçlü biriyim kendime güvenim yüksektir insanlarla konuşmaktan sohbet başlatmaktan çekinmem
Başlat o zaman internet niye
Geçenlerde ekmek aldığım fırında çalışan kızla tanışayım dedim o an acelem vardı yarın gelirim dedim kız ertesi gün işten ayrılmış
Söxjsjbjbjbjbjbx
Başka sefere
Bi nasipsizlik var ama sıkıntı nerde çözemedim sen nerde hemşirelik yapıyorsun elimizdeki imkanlara yürüyelim bari 😂
Boşverr
Kalbiniz yok
Var
Neden sosyal medyaya karşı bu kadar önyargılısın ki sonuçta her insanın iyisi ve kötüsü vardır
Aslında olay sosyal medyadan tanışmak değilde neyse konuşmicam
Konuşalım lütfen bi konu üzerine münazara yapıyoruz geri çekilme fikirlerini belirtmeni isterim olay sosyal medyadan tanışmak değilse nedir
Konuşmak istemiyorum kendine iyi bak
Konu üzerine konuşmaktan niçin kaçındığını tahmin edebiliyorum sorun yok sen de kendine iyi bak
Çünkü piskopat insan artı insanlar çekiniyor
Sosyal medyadan olmazsa nerden tanışıcaz ki başka
Bende onu diyorum ama biriyle konuşmaya başladığında kişiyi ertesi gün bulamıyorsun yer yarılıyor ve içine giriyor sanırım başka mantıklı açıklama bulamıyorum çünkü ya da seçenek çokluğu arasında kayboluyor olmalılar daha yüzeysel şeylerin peşinde olabilirler
@aciltıpteknisyeni06 seçenek çok. Kimse tek bi kişiyle konuşmuyor maalesef. Gitmelerinin sebebi sohbetin sarmıyor olabilir bilemiyorum. İnstagram dan tanışıp görüştüklerim oldu ama bitirmek istediğimi söylediğim zaman hiç birinin umrunda olmuyor çünkü sen yoksan başkası modunda herkes
Sohbetimin sarmadığını düşünmüyorum şahsen çünkü ilk mesajlaştığımız geceyi kiminle olursa olsun sabah ediyorum bence sorun kimsenin tek bir kişiye bağlı kalmak istememesi kaçıngan ya da kaygılı bağlanma yaşamaları
Kişi kontrolü kaybettiğini düşünmeye başladığında paniğe kapılıyor ve geri çekilmeyi tercih ediyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?