Yozgat'ta okudum orada iş arıyorum AVM'de falan gidip yüz yüze görüşsem konuşsam sorsam daha faydalı olur diye düşünüyorum
2 ay
Cevap
3Cevap
Senin işin çok zor ya. Ben büyük şehirde yaşıyorum üniversite mezunuyum ama iş bulamıyorum. Ancak internet üzerinden para kazanıyorum
İnternet üzerinden nasil oluyor
Yabancı birine yüz göstermeden bir şeyler atarak örneğin. Başka yolu da var. Ben çok iyi kazanıyorum hiç bir riski de yok ama yine de herkes yapamaz işte
Ne kadar zor bir şehirde iş arıyorsun
Hani orada okudum oranın üniversitesinden mezun oldum Orayı da biliyorum Başka Bir Şehirde Hani iş imkanı var mı bilmiyorum Baktım ama hani çocuk gelişimi mezunuyum ben Yani en azından Orada mesela AVM'de falan gideceğim haftaya yüz yüze konuşsam diye düşünüyorum
Allah kolaylık versin ama küçük şehirde küçücük şansın var
Sehir önerin var mı
Ben Kahramanmaraş'ta yaşıyorum ve burada biliyorsun depremden dolayı iş imkanı artık çok yok Yani çoğu yer yıkıldığı için ben çocuk gelişim mezunuyum
Yüz yüze
Haftaya gideceğim yuz yuze gidip sorsam
Yüz yüze
Sansim olur mu sence haftaya gideceğim ama yüz yüze avm de cok ilan var
Nasil
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok mantıklı düşünmüşsün, yüz yüze sormak her zaman daha etkili oluyor bence. 🧠
Kanka özellikle AVM’de dolaşıp mağazalara tek tek CV bırakman, kendini kısa kısa tanıtman baya fark yaratır. Telefonda arayınca çoğu zaman “CV bırakın” deyip geçiyorlar. Yüzünü görmeleri, enerjini hissetmeleri ciddi avantaj.
Kanka ama gitmeden önce telefonla “eleman alımı var mı, CV bıraksam uygun olur mu?” diye sorarsan boşuna dolaşmamış olursun, ikisini kombinlemen en iyisi. 💼
Yozgatta iş ilanlarını soyler misin
Yozgat’ta iş ilanı söyleyemem ama Kariyer. net, Indeed, İŞKUR’a mutlaka bak. 📱💼