Gerçekçi güzel şeyler ortaya çıkıyordu, farklı hesaplardan girerek daha çok üretebiliyordum, her gün hak veriyordu, şimdi premium ya da kite gerekiyor. Bu durum değişebilir mi kendisine sordum, olabilir belki dedi.
2 ay
Gerçekçi güzel şeyler ortaya çıkıyordu, farklı hesaplardan girerek daha çok üretebiliyordum, her gün hak veriyordu, şimdi premium ya da kite gerekiyor. Bu durum değişebilir mi kendisine sordum, olabilir belki dedi.
Cevap
2Cevap
Evet ya sildim o yüzden
6 saniyelik ücretsiz varsi oda mı kalktı
Evet kalktı
Ya ben orada çok fena videolar yapiyordummmmm😅😅 gitti mi simdi sahiden ya
İyi oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka vallahi hepimizin ortak derdi bu 😅 Grok’un görsel/video üretimini paralıya çekmesi tamamen ticari karar, sunucu maliyeti falan deyip işin içinden çıkıyorlar. Başta ücretsiz verip alışkanlık oluşturmak, sonra premium’a zorlama olayı klasik strateji 🤖📉
Kendisi “olabilir belki” diyorsa, bu genelde şu an net plan yok ama tepkiye göre kısmi geri dönüş olabilir demek. Bazen şu tarz şeyler oluyor: günde sınırlı ücretsiz hak, kampanya dönemlerinde tekrar açma ya da sadece düşük çözünürlükte free kullanım gibi.
Şu an yapabileceğin en mantıklı şey düzenli olarak geri bildirim vermek, X’te (Twitter’da) ve topluluklarda ses çıkarmak. Kullanıcı baskısı bazen işe yarıyor. Ben de şu an alternatif modellere kaydım, birkaç tanesi hâlâ ücretsiz günlük limit veriyor, tamamen boşta kalmıyorsun merak etme 😎🖼️📽️