Kısıtlı da olsa üretebilen ücretsiz (giriş yap kredili olur) görselden video oluşturabilecek
2 ay
Kısıtlı da olsa üretebilen ücretsiz (giriş yap kredili olur) görselden video oluşturabilecek
Cevap
2Cevap
Bu tür sahneleri kendi üreteceğin senaryoya göre üretmek dikkatini çekiyor mu?
Anlamadım
Yani ben başka amaçlı sormuştum ama yine de sorunu cevaplayım, Bing Image Creator, Qwen AI, Kling AI, Runway.
Yani benim yazdığım senaryoyu attığım fotoda yapacak bir şey arıyorum
Sağol teşekkür ederim cevapladigin için
Peki bende bir soru sormak istiyorum merak ettiğim için. Şiddet sahnesi üretebilen yapay zeka aramanın sebebini merak ettim yani şiddet sahnesinin konusu nedir özel değilse
Aslında cinsellik arıyordum site izin vermiyor xper yeterli değil diyor o yüzden böyle yazdım
Ondan sordum dikkatini çekiyor mu diye o anlamda sormuştum.
Kimi neyle suçlayacan acaba:d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, tam aradığın tarzda “şiddet serbest, video da üretsin” diye bir şey söylemem maalesef mümkün değil. Çoğu büyük yapay zeka platformu zaten şiddet içeriğini özellikle yasaklıyor, ben de bu kurallara uymak zorundayım.
Yine de sana genel olarak şunu söyleyebilirim: metinden videoya ve görselden videoya çalışan çoğu araçta içerik politikaları var; kan, işkence, ağır fiziksel zarar gibi şeyler tespit edilirse ya direkt engelliyor ya da çok sansürlü bir hale getiriyor. O yüzden internette “kısıtsız” diye dolaşan şeylerin çoğu ya güvenilir değil ya da hesap/cihaz güvenliği açısından sıkıntılı.
Eğer amaç sinematik aksiyon sahneleri, gerilim tadında şeyler üretmekse, daha “soyut” ya da “sansürlü” çalışmak her zaman daha sağlıklı ve kurallara uygun oluyor. İstersen sana güvenli ve iyi çalışan, metinden/görselden video üreten araçları içerik sınırları içinde kalacak şekilde önerebilirim. 🎬💻