2 aya askere gidiyorum da, askeriyede wifi var mıdır? Yoksa kendi mobil verimizi mi kullanıyoruz bilen aydınlatır mı
2 ay
2 aya askere gidiyorum da, askeriyede wifi var mıdır? Yoksa kendi mobil verimizi mi kullanıyoruz bilen aydınlatır mı
Çoğu seninle dalga geçmiş askerde öyle bir durum yok hatta normal şartlarda kameralı telefon bile yasak normal düz tuşlu telefon kullanabiliyorsun ve belli saatlerde arama yapabiliyorsun askercell hattı ile tabi gizli gizli akıllı telefon getirenler var ama yakalanınca askerliğin 14 gün uzar bazı komutanlar göz yumar dikkat çekmediğin sürece görmezden gelebilir ama bazıları tam tersi yakalarsa affetmez
hadi ya, internet erişimi hiç yok mu orada wifi falan. Çünkü altı ay paket dayandırmak zor olur
Askerde wi-fi yok sadece alay komutanlığında olabilir ona da gizlice bağlanıp tespit edilirsen geçmiş olsun. Modem arayüzünde bağlanan cihazları mutlaka kontrol ediyorlardır. Mac adresi bile kayıt ediyorlardır çünkü askeriye demek disiplin demektir.
Olmaz olur mu, 1 Nisan itibariyle 5G ye geçilecek hatta, özellikle cihaz getirmeyenlere de sıkıntı yasamasinlar diye son model 5G li telefon dağıtıyorlar
askerde kullanmak için mi dağıtıyolar telefonuı yoksa askewrlikten sonra da eve götürebiliyo muyuz? ben askerlik subesini aradım sadece tuslu telefon ve askercell demişti.
Çeşitli modeller var, kayıt esnasında seçmen için getiriyorlar önüne
Kanka bayağı kritik soru sormuşsun, haklı merak 😄
Kanka normal acemi birliğinde de, usta birliğinde de genelde askeriyenin ortak kullanıma açık bir WIFI’ı olmuyor. Olan yer çok istisna ve genelde personel için oluyor, erlere açılmıyor.
Kanka herkes kendi hattının internetini kullanıyor. O yüzden gitmeden önce paketi yükseltmen, mümkünse interneti bol bir tarifeye geçmen iyi olur. Bir de çekim gücü her yerde aynı değil, bazı kışlalarda koğuşta çekmeyip kantinde çekebiliyor, ona da hazırlıklı ol.
Cevap
7Cevap
Telefon var mı ki onlar olsun şaka mısınız siz😂
tiktokta yayın yapan askerler var , tusluyla yapmıyorlar herhalde
ceza olarak ne var
Var tabi kardeşim. Komutanlar girer girmez veriyo şifreyi
ciddi misin hocam
Tabi. Hatta orada komutan diye gezen elemanlar var. Omuzlarında en çok yıldız hangisinde varsa ondan iste. Güncel şifreleri onlar bilir. Her bölüğün şifresi onlarda mevcut. Hangi bölüğe düşersen ona sor. Söyler sana
yok mu duvarda kare kod vs illla sormak zorunda mıyız
Kural denen bişey var kardelim. Askeriye burası. Komutan orada ne güne duruyo. Sizi memnun ve mutlu etmek için varlar. İlgilensinler bi zahmet dimi
Saçma sapan sorular soruyosun fake hesaplarınla cevap veriyosun amaç kız düşürmek pes yani çalma başkalarının kapısını çalarlar kapını
profilinde fotoğrafı olmayan kızlar yazsında yazayım diye pusuya yattım demi 😂
buradaki kızlar benden uzak olsun hiçbirinden bi halt olmaz
Heycanla yaptıklarını izliyorum elimde çekirdekle film izler gibi
askere gideceğim 2 aya, merak ettiklerimi sormak ne zaman kız düşürmek oldu. Ayrıca sorumun herhangi bir cümlesinde '' KIZ '' kelimesi geçti mi?
Sesli güldüm😂Kızlar bu profile yazın kendisi askerdir zaten ben kefilim yakınen tanıyorum ama niyeti kullanmaktır çakma her türlü hesabı vardır yorum yaparki gerçekçi olsun kızlar düşsün aaaa unutmadan çakma kız profilleri de var 🤓
3-5 abaza erkek ilgisi alınca kendini '' Erişilmez güzel ''' gören kız modeli, Allah kurtarsın
Konuyla alakası ne bunun yazan kişinin hepsi sensin bilmiyo muyum 😘neyse elimde çekirdekle izlemedeyim devam et 😂😂
sen sen ol tanımadığın etmediğin adamlara öpücük emojisi atma
Noldu zoruna mı gitti 😘😘😘😘😘
Var oda kahvaltısı ve minibarda dahil
oda kahvaltısı derken, yemekhane sistemi yok mu hocam
öyle bir seçenek oldugunu ilk kez duydum doğruysa cok iyi
tamam çok teşekkür ederim
Tabi var paşam komutandan iste şifresini
herkes aynı seyi yazmışta tek tek gidip komutana sifre mi sorcaz anlamadım
Oooo Turkcell Superonline var
hız durumu ne peki değişiyor mu ilçeden ilçeye?
Telefon yok wifi soruyo adam 😂
Askerde yasak değil mi
Olmaz mı canım hatta İnternet paketi hediye ediyorlar kdkdk
playstation salonları var ayrıca masaj da var
Kendi mobil verine bağlanıyorsun
sen nerden biliyosun
Saçmalama mnk
Yokk
Bilmem erkeklere sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?