Instagram aramalarda hesap görünmüyor, ortak takipçiler de çıkmıyor, engel mi yoksa bug mü?

3 gün önce gece bir iki sefer hesaba baktım, gün içinde de belki bir sefer bakmışımdır. 2 hesabımdan da bu kadar, onun önceki günlerinde de belki birkaç kez bakmışımdır, gün içinde ondan öncesinde de bayağı süre zaten bakmamıştım bir hafta iki hafta kadar falan, yani haftada bir sefer bakmışımdır. Bakmışsam da zaten takipleşmiyoruz, hesabı gizli. Instagram üzerinden bu arada anlattıklarım, arama yerinde önceden arattığın hesaplar çıkar ya, onların kullanıcı adının altında da bunlar takip ediyor diye Ortaklar çıkar eğer varsa ortaklarınız. Bununla bizim 3-4 tane ortağımız var, diğerlerinde çıktığı gibi bunda da çıkması gerekiyordu fakat çıkmadı. 2 gün önce ben bakarken sonra profile tıkladım, çıktı fakat geri çıktım, sorgulama yerinde gene çıkmadı. Diğer hesabıma girdim, kullanıcı adını harfi harfine yazdım hesap çıkmadı, ana hesabımda da çıkmamaya başladı bir saat sonra. Şu anda 2-3 gün oldu hala daha aynı. Arkadaşım DM'den onun profilini bana yolladı, hani eğer engellemişse atılan şey gönderiye ulaşılamıyor diyor ya, öyle demedi. Hesabı çıktı, tıkladım hatta fakat arama yerinde yazdığımda çıkmıyor ve bu yaklaşık 2 ay önce gene oldu bu olay. Onda da kullanıcı adını komple yazmam gerekti ancak öyle çıktı, ortak takipçilerde de bir hafta sonra falan çıktı ama şimdi daha ağır, o zaman daha yumuşaktı ve hem 2 ay önce hem şimdi ortak takipçilerimin takipçi listesinde onun adını hiçbir şekilde göremiyorum. Instagram bana mı bug atıyor ona baktığım için yoksa beni engelleyip açtığı için?

Instagram aramalarda hesap görünmüyor, ortak takipçiler de çıkmıyor, engel mi yoksa bug mü?