Instagramda takip istegi almamamin nedeni nedir?

Takipcim 80/90 civari. Ve profil fotom coklu profil fotosu ekledim

Birisi Amsterdamda meydanda kirmizi kapson takili yuzum pruruzsuz selfie

Biri viyanada gotik kilisenin onu onunde genis bahceli var orada siyah gozluk taktim elimle Boyle havali hareketler yaptim.

Digeri karadag kotorda sura oturdum arkada daglar var. Hemen arkamda gol var su yesil ve durgun bir kayik var hatta. Guzel cikmisim.

Sonuncusu italya Sorrentoda aksam vakti sahil kenari daglik bir yer binalar Boyle teoede isil isil. Yuzeysel restoranlae ve sahil atmosfer cok guzel ama Ben az cikmisim golgem cikmis ama ayri sekil katmis.

Ama Boyle guzel fotograflarim olmasina ragmen kimse bana istek atmiyor Ben goruyorum siradan parkta cekilen birine tanimadigi Kisi bile istek aliyor da benim istek almama nedenim nedir ki benim profilim daha havali. Yakisiklilik goreceli ama ortalamaya gormeye iyiyim bence. Super degilim ama. Cildim temiz vb.

Ama mesela benim arkadasimin Instagram hesabinda ona istek atiyorlar onun hesabinda gizli onun da benim gibi takipcisi var ama evinin yakinindaki nir parkta aksam vakti cekilmis ama daha az bakimli fotolar ama istek aliyor nedeni nedir

Siz tanimadiginiz kisilere istek atarken neye gore degerlendiriyorsunuz. Tamam buyuk olcude gercek hayatta sosyal cevre Ile alakali ama gercekten gizli hesaplar basit prodiller Ile tanimadigi insanlar tarafindan istek alabiliyor

Instagramda takip istegi almamamin nedeni nedir?