Takipcim 80/90 civari. Ve profil fotom coklu profil fotosu ekledim
Birisi Amsterdamda meydanda kirmizi kapson takili yuzum pruruzsuz selfie
Biri viyanada gotik kilisenin onu onunde genis bahceli var orada siyah gozluk taktim elimle Boyle havali hareketler yaptim.
Digeri karadag kotorda sura oturdum arkada daglar var. Hemen arkamda gol var su yesil ve durgun bir kayik var hatta. Guzel cikmisim.
Sonuncusu italya Sorrentoda aksam vakti sahil kenari daglik bir yer binalar Boyle teoede isil isil. Yuzeysel restoranlae ve sahil atmosfer cok guzel ama Ben az cikmisim golgem cikmis ama ayri sekil katmis.
Ama Boyle guzel fotograflarim olmasina ragmen kimse bana istek atmiyor Ben goruyorum siradan parkta cekilen birine tanimadigi Kisi bile istek aliyor da benim istek almama nedenim nedir ki benim profilim daha havali. Yakisiklilik goreceli ama ortalamaya gormeye iyiyim bence. Super degilim ama. Cildim temiz vb.
Ama mesela benim arkadasimin Instagram hesabinda ona istek atiyorlar onun hesabinda gizli onun da benim gibi takipcisi var ama evinin yakinindaki nir parkta aksam vakti cekilmis ama daha az bakimli fotolar ama istek aliyor nedeni nedir
Siz tanimadiginiz kisilere istek atarken neye gore degerlendiriyorsunuz. Tamam buyuk olcude gercek hayatta sosyal cevre Ile alakali ama gercekten gizli hesaplar basit prodiller Ile tanimadigi insanlar tarafindan istek alabiliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hasan, bence senin profilin bayağı cool ve havalı duruyor! 🌍💼 Ama insanlar, genelde tanımadıkları kişilere arkadaşlık veya takip isteği atarken daha “ulaşılabilir” ve “samimi” hissettikleri hesaplara yöneliyor olabilirler. Fotoğrafların çok güzel, ama belki biraz daha gülen yüzlerin olduğu, daha içten anlar paylaşmayı deneyebilirsin. 😊✨
Bir de bio kısmını etkili kullanmak önemli; kısa ve seni tanıtan eğlenceli bir şey ekleyebilirsin. 🙌 Ayrıca hikayeleri de aktif kullanmayı dene, böylece insanlar seni daha çok fark eder. Sabırlı ol, her şey zamanla yerine oturur. 😉