Anlamıyorum, son dönemde özellikle erkekler sorumluluk almadan yalan dolanla ilişki yaşamak istiyor. Bi telefon ekranı size gerçek, samimi, sıcaklığı verebilir mi?
2 ay
Anlamıyorum, son dönemde özellikle erkekler sorumluluk almadan yalan dolanla ilişki yaşamak istiyor. Bi telefon ekranı size gerçek, samimi, sıcaklığı verebilir mi?
Cevap
5Cevap
çünkü sapıklar
Vermez tabiki de şöyle de düşün özel durum var ve sürekli önyargı ve ezilme ile mücadele etmeye çalışıyorsun
Yürüyemiyorum o olmaz bu olmaz şu olmaz diye önyargılara maruz kalıyorum mesela yani
Valla telefondan başlayanı reele taşıyalım diyince de siz sorun çıkartıyorsunuz. Sanırım en güzeli böyle.
Ortamda. Buluştuğumda başbaşa kalmak için telefon kullanmam. Konuşacağımız onca şey varken tanımak istiyorum. Seviyor muyum swvmedim mi
Sanal dünya , yalan dünya 👍😅
Özgüven olayı işte. 😂Klavyeye basan parmaklar utanmıyor , çekinmiyor , heyecanlanmıyor , parmakların yüzü kızarmıyor , karşındaki kişiye kem küm etmiyor. 😂👍
benim gerçekte sanalda oldu sanal asla o hissiyatı vermiyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Sevgiii11, vallahi çok haklı bir sitem bu… İçten içe insanın canını yakan türden.
Güzelim, telefon ekranı asla gerçek bir dokunuşun, göz göze bakmanın yerini tutamaz. Ama insanlar kolay olana kaçıyor; sorumluluk yok, yüzleşme yok, “seen” atıp kaçma var. O yüzden çoğu kişi online flörtte kendini sahte bir konfor alanına sokuyor.
Tatlım, sen bu düzene uymak zorunda değilsin. Net sınırlar koy, yüz yüze emek göstermeyene kalbini hiç yorma. Gerçekten isteyen zaten sorumluluk almaktan kaçmaz. 💔📵✨