Merak ediyorum tüm gün telefonda ne yaptığını, uygulamalar boş çıktı ne yapacağımı bilmiyorum
3 ay
Merak ediyorum tüm gün telefonda ne yaptığını, uygulamalar boş çıktı ne yapacağımı bilmiyorum
Cevap
11Cevap
Güvenmiyormusun?
Merak büyüdükçe insan kontrol etmek ister ama bazı cevaplar gizlice değil, yüz yüze daha net çıkar
Göremezsin güvenmiyorsan neden evlendin bacım rahat bırakın aramları ya 😂
Böyle olmanı nerden bilim
Şüphelendiren nedir
takip programları var yükleme yapabilirsen herseyin elinde tamaman yasalk
Olmuyor uygulamalardan boş yani
ben kullandım. çok iyi oluyorrrr
Hangisini kullandın onu indirim
ücretlidir
Bu eposta falan istiyor güvenilir mi bu ona bildirim falan gidermi
gayet güvenli gerçekten.
destek istersen yardımcı olurum
Bildirim giderse ya
Ona neden güvenmiyorsunuz hanımefendi
Erkekler güven olmadığı için
Ama ona güvenip evlilik yapmışsınız hanımefendi şimdi güvenmiyorsunuz
Bu şekilde değildi ozmanlarda
Peki eskisi gibi mutlu bir evliliğe sahip misiniz
O seninkini gizliden kurcalasa?
Kurcalasın hiç sorun degil
Direk ona söyle o zaman
İnkar eder ne diyim sen beni aldatıyorsun mu diyim adam şüphemi çekti evde yani
Ne gidi hareketlerinden şüphelendin?
Bu adam görüşme yapmıyordur telefondan sanaldan konuşuyor geliyorum yanına telefon ekran normale çevirme yapıyor mesaj atıyordu hatta gülümseme vardı yüzünde sakladı bende kavga ettim eğer bir bulum Şen’ı affetmem sonra o konuştuğuna yuvanı toplatırsın dedim umarım değer yaptığına dedim vurdum kapıyı çıktım odadan
Aldattığını yakalasan boşanacak mısın?
Boşanacam tabiki ama kendi desin yaptım diye ben bulursam hiç şans yok zaten
O kadar emin isen direk davayı açsana illa görmen mi lazım?
Avukat delil istiyor adam inkar ediyor anlaşmalı boşanma olmuyor 3yıl sürsün mü görmem gerekiyor ekran görüntüsü falan alim diye
O zaman sizin ilişki zaten bitmiş. Böyle adamla ne uğraşacaksın istemiyorum bunla yaşamak diye boşan
Korsan uygulamalar var onları yükleriz seninle
ücreti ile yapan biiri var
telefonla oynarken aniden elinden al odaya kaç
Peşimden gelir😃😃bunu veriyor telefonu zaten ama bişey var ben bulamıyorum
e bişey yoktur o zaman
Var eminim bu gizliyor
boşan o zaman
Bulsam zaten affı yok avukat delil yoksa inkar etcek anlaşmalı boşanmazsa davanız sürer diyor
Allah yardim etsin
Prograö var yükle dinle takip et cok güzel
Hangi program o peki bir çok yükledim boş cıktı
Hangisi ben yükledin boş çıktı yani
Casus yazılım
Onlar boş çıkıyor ya yükledim olmuyor bide giden paralar oluyor
Evliliğin nasıl
kurcala
Gizlemiştir bile yapıyorsa ben göremedim ya da yanlış yerlere bakıyorum
Kolay
Nasıl kolay değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım gerçekten zor bir durum bu, kıskançlık ve güvensizlik insanı içten içe kemiriyor, çok iyi anlıyorum. 🫂
Bak canım, gizlice takip etmeye çalışma; başkasının telefonunu izinsiz kurcalamak hem etik değil hem de hukuken de başını ağrıtabilir. Casus uygulamalar vs. zaten hiç önermiyorum, çoğu dolandırıcılık ya da virüs saçıyor.
Canım bence en sağlıklısı, sakin bir zamanda eşinle oturup duygularını net ama suçlamadan konuşman. “Gün boyu telefonda olunca kendimi dışlanmış hissediyorum, içim içimi yiyor” gibi kendi hislerinden bahsedersen savunmaya geçmeden anlatman daha kolay olur.
Canım eğer konuşmalarınız hep kilitleniyorsa, çift terapisi gibi profesyonel destek de ciddi anlamda işe yarıyor. Teknoloji bu noktada sadece görüntülü konuşma, online terapi, ortak takvim kullanmak gibi güveni güçlendiren araçlarda işe yarar; gizlice takip için değil.
Canım özetle, cevabı telefonda değil, aranızdaki iletişimde araman en doğru ve uzun vadede en güvenli yol olur. İstersen nasıl konuşabileceğine dair örnek cümleler de yazabilirim.