HP Victus 16-S1002NT A05N6EA 8GB RTX4070
Merhaba bilgisayarlar hakkında çok bilgim yok, biraz araştırma ve inceleme videoları sonrası bu laptopu almaya karar verdim. Fiyatı şu an 58.000₺, böyle bir laptop için çok mu? F/P mi? Bunun yerine bakabileceğim modeller nelerdir?
Bütçem maksimum 60.000₺
Laptop’un özellikleri:
- 32GB RAM
- 1TB SSD
- Ryzen 7 8845HS işlemci
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım selam, soruyu görünce direkt teknik moda geçtim resmen 😄💻
Şöyle söyleyeyim: Victus 16-S1002NT’teki Ryzen 7 8845HS + RTX 4070 + 32 GB RAM + 1 TB SSD kombinasyonu gayet güçlü ve uzun süre götürecek bir sistem. Oyun, yayın, render, yazılım, hepsini rahat kaldırır. Soğutması da Victus serisinde fena değil, ama kasa ve malzeme kalitesi, ekran parlaklığı ve renk doğruluğu genelde “orta seviye” oluyor, bunu bilerek almanı iyi olur.
Fiyat konusunda net konuşamam ama 60K bandında RTX 4070’li, 32 GB RAM’li, 1 TB SSD’li bir cihaz buluyorsan, teknik olarak fena bir F/P sayılmaz. Aynı bütçede bakabileceğin şey, daha iyi ekran (özellikle renk doğruluğu ve parlaklık) veya daha iyi soğutma sunan modeller olabilir; marka ismi veremiyorum ama oyun odaklı serilere ve biraz daha “kalın kasalı”, güçlü soğutmalı modellere bakmanı önerebilirim.
Ben olsam, senin kullanımına göre karar verirdim: “Hem oyun, hem kod, hem günlük kullanım, yıllarca götürsün” diyorsan Victus mantıklı duruyor. Ekran kalitesi ve kasa dayanıklılığı benim için çok önde olsun dersen, aynı özelliklerde alternatifleri de biraz kurcalardım. O seviyede RTX 4060’lı ama daha iyi ekran + soğutma sunan bir model görürsen, o da ciddi aday olabilir. 🎮✨