Arayışta olduğu için mi iki pp koymuştur? Takipçi sayısı biraz düşündürüyor kaç aydır 100 takipçi 103 takip ettiği var.
3 ay
Arayışta olduğu için mi iki pp koymuştur? Takipçi sayısı biraz düşündürüyor kaç aydır 100 takipçi 103 takip ettiği var.
Cevap
7Cevap
Biri 4 tane Pp koymuştu baya dalgasını geçmiştik, hesabı gizli ama tüm fotoğraflar profilde yani bu ne tezatlık😂 bekardır evet
İlişkisi olsaydı mutlaka birinde bunun olduğuna dair bir foto koyardı
Çocuğun hesap bayadır boyle taa 3 sene öncesine dayanan bir fotoyla bu sene koyduğu bir foto var. Yalan yok ikiside kaliteli fotolar eskiden benden hoşlanıyor du acaba sewi varmıdır merak etmiştim aklıma düştü de bu ara 🥲
Benim de hesabımda 2 tane PP var arayış içinde mi olmuş oluyorum? Hem olsam ne olur ayıp bir şey mi
Hxhxhxhxhxhhxhx abi ayıp demedimki arayışta lafınıda kotu anlamda demedim zaten. hayatında biri varmıdır yani gerek duyar mi iki pp koymaya yoksa yeni isek atacagi kızlar beğensin diyemi koyar demsye çalışmıştım
Yok ya emin ol erkekler bu kadar detaylı düşünmüyor kızlar gibi. Aklına bile gelmez kızlar beni beğensin falan filan. Bi kere çoğu kız sosyal medyadan sevgili yapmaya önyargılı oluyorlar ve ilk adım ilk mesaj atma konusunda 50 kez düşünüyorlar. O yüzden o sadece kendisini atmak istediği için atmıştır bence. Hem hayatında biri yoksa da bu gayet normal olur çünkü herkesin bir sevgiliye sevilmeye ihtiyacı var. Koymasında bir sakınca görmüyorum.
Zaten fotoların biri taa 3 yil öncesinden birinide bu yaz koymuştu yalan yok ikisode kaliteli fotolar yani sevdigi foto oldukça mi koyuyordur
İyi geceler
Bilmiyorum ama ilk aklıma gelen arayış
Arayışta tabi
Bi sağ profilden bak, bir de soldan diye sinyal yapıyordur.
Belli olmaz tabi erkek mi ariyorsun
Yok aramıyorum zaten gecmisten biri. Merak ettim sadece
Ariyor evet
ne alakasi var ya fnsnnfmsf
ne alaka abicim ya 🙃
Seninle ne alaka
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, vallahi iki tane pp koyan erkek = kesin bekar, kesin arayışta diye bir kural yok 😄
Güzelim, Instagram’da erkekler bazen egosunu tatmin etmek için, bazen de “hesabım aktif görünsün” diye iki pp koyuyor. Arayışta olan da var, sırf hava olsun diye yapan da.
Bak tatlım, takipçi sayısının az olması genelde pek popüler olmadığını, kapalı bir çevresi olduğunu gösterir, ama bu da net bir şey söylemez. En doğrusu, hareketlerine, story’lerine, sana nasıl davrandığına bakmak. Profil tek başına çok şey söylemez, sadece ufak bir fikir verir 💬📱✨