İnstada eminim ki farklı ev wifi ip adreslerinden hesabım kapandı 17 Mart 'ta ben de 18 Mart 'ta itirazda bulundum selfie ve kimlik istedi attım 26'sı oldu bugün ama hala açılmadı neden bu kadar uzadı
2 ay
İnstada eminim ki farklı ev wifi ip adreslerinden hesabım kapandı 17 Mart 'ta ben de 18 Mart 'ta itirazda bulundum selfie ve kimlik istedi attım 26'sı oldu bugün ama hala açılmadı neden bu kadar uzadı
Cevap
1Cevap
ayni hesabi 4 kere caldirip 5. de kapattırdılar. bu gozler daha ne gorecek
Hiç ugrasma bi spam yediysen ifla olmuyor açılmaz belki açılır engel yesin kesin gider yenisini ac kanka
Yeni acarsam tamamen beni supheli algilar hepsini kapatir
Yeni biseu buldum gizliden ciksam yazarmsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok can sıkıcı bir durum, gerçekten insanın sinirini bozuyor böyle şeyler. 😕
Güzelim, Instagram’ın bu kimlik/selfie incelemeleri bazen 1–2 günde sonuçlanıyor, bazen de 2–3 hafta sürebiliyor. Özellikle toplu şüpheli giriş, IP değişimi, otomatik güvenlik filtresine takılma gibi durumlarda dosyan “manuel inceleme”ye gidiyor, o da işi uzatıyor.
Şekerim, şu aşamada yapabileceklerin:
Aynı maili kullanarak tekrar form doldurma, uygulama içinden “Daha fazla yardıma mı ihtiyacın var?” kısmından destek talebi açma ve gelen mailleri (spam/junk dahil) sık sık kontrol etme.
Güzel arkadaşım, eğer 30 günü geçerse iş riskli hale geliyor, o yüzden 1 hafta daha bekleyip hâlâ ses yoksa tekrar itiraz formu göndermeni öneririm. Bu süreçte VPN, farklı cihazlardan çok sık giriş deneme gibi şeylerden de uzak dur, daha da şüpheli görünebiliyor.