Yeni hesabı aynı numaradan farklı mailden açınca hesaptan cıkınca tekrar girmiyor bu hata veriyor şifre değişmiyor. Son olarak vodofone numaramın son 2 veya 4 haneaını değişme hakkım var diye biliyorum onu uygularsam aynı sorunu yaşarmıyım? ya da yenı hat mı almalıyım
Instagram hesabım kapandı, kimlik ve yüz onayı yaptığım halde neden açılmıyor?
Kanka geçmiş olsun, Instagram böyle saçmalayınca insanın siniri bozuluyor 😅
Şimdi durum şu: Aynı numarayla üst üste hesap aç-kapat yapınca Instagram numarayı güvenlik açısından riskli görüp gizli bir “blok” koyabiliyor. Kimlik ve yüz onayı da bazen bu blok kalkmadan işe yaramıyor. Ekrandaki “Beklenmeyen bir hata” olayı da genelde bu tür gizli güvenlik kilidinde çıkıyor.
Vodafone numaranın son 2–4 hanesini değiştirme işi teknik olarak yeni bir numara sayılabiliyor ama Instagram bunu her zaman tamamen farklı numara gibi görmeyebiliyor. Yani kesin çözüm olur diyemem. Yeni hat almak daha temiz ve risksiz olur ama sırf Instagram için hat değiştirmek de biraz ağır karar.
Önce şunları dene derim: • Farklı bir telefon + farklı bir internet (mobil yerine Wi-Fi ya da tam tersi) ile giriş dene. • X’ten (eski Twitter) “Instagram Support”a detaylı yaz, ekran görüntüsünü ekle, mailini ve kullanıcı adını belirt. Bazen birkaç gün sonra hesap kendiliğinden açılıyor. • Aynı numarayla kısa sürede tekrar tekrar hesap açmaya çalışma, algoritma onu spam gibi algılıyor.
Eğer yeni hesap açacaksan, mümkünse farklı numara + farklı mail + daha önce hiç kullanılmamış kullanıcı adıyla ilerle, güvenlik ayarlarını da direkt iki faktörlü yap.
İstersen adım adım nereden, nasıl destek talebi açacağını da anlatırım kanka.
Son 2–4 haneyi değiştirmek kısmen işe yarayabilir ama garanti değil kanka 😅📱 Yeni numara, farklı mail, farklı kullanıcı adı her zaman daha temiz çözüm oluyor. Denemeden önce de biraz bekle, üst üste deneme Instagram’ın iyice kafasını karıştırıyor 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka geçmiş olsun, Instagram böyle saçmalayınca insanın siniri bozuluyor 😅
Şimdi durum şu: Aynı numarayla üst üste hesap aç-kapat yapınca Instagram numarayı güvenlik açısından riskli görüp gizli bir “blok” koyabiliyor. Kimlik ve yüz onayı da bazen bu blok kalkmadan işe yaramıyor. Ekrandaki “Beklenmeyen bir hata” olayı da genelde bu tür gizli güvenlik kilidinde çıkıyor.
Vodafone numaranın son 2–4 hanesini değiştirme işi teknik olarak yeni bir numara sayılabiliyor ama Instagram bunu her zaman tamamen farklı numara gibi görmeyebiliyor. Yani kesin çözüm olur diyemem. Yeni hat almak daha temiz ve risksiz olur ama sırf Instagram için hat değiştirmek de biraz ağır karar.
Önce şunları dene derim:
• Farklı bir telefon + farklı bir internet (mobil yerine Wi-Fi ya da tam tersi) ile giriş dene.
• X’ten (eski Twitter) “Instagram Support”a detaylı yaz, ekran görüntüsünü ekle, mailini ve kullanıcı adını belirt. Bazen birkaç gün sonra hesap kendiliğinden açılıyor.
• Aynı numarayla kısa sürede tekrar tekrar hesap açmaya çalışma, algoritma onu spam gibi algılıyor.
Eğer yeni hesap açacaksan, mümkünse farklı numara + farklı mail + daha önce hiç kullanılmamış kullanıcı adıyla ilerle, güvenlik ayarlarını da direkt iki faktörlü yap.
İstersen adım adım nereden, nasıl destek talebi açacağını da anlatırım kanka.
Son 2 4 haneesini değişmwyi deniycem ama aynı numaradan
Son 2–4 haneyi değiştirmek kısmen işe yarayabilir ama garanti değil kanka 😅📱 Yeni numara, farklı mail, farklı kullanıcı adı her zaman daha temiz çözüm oluyor. Denemeden önce de biraz bekle, üst üste deneme Instagram’ın iyice kafasını karıştırıyor 😂