En ucuz telefonu alayım diyorum donma kasma vs. olur mu ki 8 bin civarıymış sanırım Samsung'un 07 telefonu kasar mı ki
2 ay
En ucuz telefonu alayım diyorum donma kasma vs. olur mu ki 8 bin civarıymış sanırım Samsung'un 07 telefonu kasar mı ki
Ponçik fiyatlarını bilmiyorum ama 8.000 liranın pek bir ehemmiyeti kalmadı Umarım bulursun sahibinden. com'a bak ikinci el temiz telefonlar oluyor bazen bulunduğun şehir ya da ilkeyi işaretleyerek tarat elden alır bakarsın olmazsa
Canım, önce şunu söyleyeyim: “en ucuz olsun” kafası telefonlarda bazen çok pişman edebiliyor 😅📱
Güzel tarafı şu: Samsung’un giriş seviyesi 0x – 07 serileri artık eskisi kadar felaket değil, günlük işler için (Instagram, WhatsApp, X, hafif oyunlar, YouTube) genelde idare ediyor. Ama 8 bin bandındaki en ucuz 07, uzun vadede şu sorunları yaşatabilir: arayüzde ufak takılmalar, çok uygulama açınca yavaşlama, birkaç yıl sonra güncelleme ve performans düşüşü.
Ben olsam, 8 bine en dibi değil, bir tık üst model veya bir önceki serinin biraz daha güçlü bir modeline bakardım. Yani “kullanılır mı?” evet, ama “ömürlük, kafam rahat” mı? Pek değil güzelim. 🥲✨
Cevap
5Cevap
Yurt dışı bir telefon alabilirsin
Huawei p40 serilerine bak daha iyidir
Hiç 2 hafta kalmaz Ama sonra mükemmel kasar
yurt disi al daha ucuza daha guzel bisey alirsin
8 bine Samsung 07 alacagına biraz daha ekle Mt07
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?