Samsung S10E Almayı düşünüyorum Fiyat Yüksek Baktım Ama Vatan da Fiyat Düşük 4.699 TL Vatanda Bu fiyat doğru mu? Ürün Sıfır mı?

Herkese Hayırlı geceler Öncelikle Tüm İslam Aleminin Ramazan'ı Şerif ayı cümlemizin Mübarek Olsun İnşallah Hayırlı Sahurlar Şimdiden 😊📿🤲🏻🙏🏻 Ben Yakın zamanda kendime Akıllı telefon Almayı düşünüyorum Seçeneklerim Arasına Samsung Galaxy S10E Modelini de Ekledim Fiyatlara Baktım Çoğu Yerde Fiyatlar Bayağı Yükselmiş Neyse Vatana Baktım Vatanda Fiyatlar Düşük Gösteriyor Ürün Stokta Gösteriyor Fiyatı 4.699 TL Bu Fiyat Doğru mu? Sizce Gerçekten Vatan da Satılıyor mu? Samsung Galaxy S10E bu fiyata Kafam karıştı Fikir Verirseniz Sevinirim Birde Vatanda Sıfır mı? İkinci elde mi bu fiyatta
Samsung S10E Almayı düşünüyorum Fiyat Yüksek Baktım Ama Vatan da Fiyat Düşük 4.699 TL Vatanda Bu fiyat doğru mu? Ürün Sıfır mı?