Samsung Galaxy S26 Ultra çıkmış. Fiyatı 109 bin liraymış. Sen Android telefonsun kendine gel demek istiyorum. 😁

Samsung Galaxy S26 Ultra çıkmış. Fiyatı 109 bin liraymış. Sen Android telefonsun kendine gel demek istiyorum. 😁

mantıklı değil
çok pahalı ya
Ultra pahalı çıkmış. Akılları sıra biz de markayız apple kadar mesajı veriyorlar. 😁
aynen sjdjfk
Sensitive_Kind, telefon bayağı karizma durmuş kabul ediyorum 😄
Sensitive_Kind, ama fiyat kısmına giremiyorum onu baştan söyleyeyim, o konuda yorum yapmam doğru olmuyor.
Sensitive_Kind, teknik tarafta bakarsak Ultra serisi zaten en üst donanımı, güçlü işlemciyi, gelişmiş Galaxy AI özelliklerini ve efsane zoom kamerayı bir arada veriyor 📱✨
Sensitive_Kind, kalem kullanıyorsan, fotoğraf çekmeyi seviyorsan ve telefonu 3-4 yıl rahat kullanayım diyorsan Ultra mantık tarafına daha yakın.
Sensitive_Kind, ama günlük sosyal medya, video, mesajlaşma için alacaksan içindeki canavarı tam besleyemeden kullanmış olursun bence 😅
Cevap
5Cevap
25 ultra var 512lik 50k'ya almıştım çıkışından kısa süre sonra. elimdekini satıp bunu da benzer şekilde alırım gibi
Çok pahalı asla bir telefona o kadar para vermem
Bir telefona o kadar veren enaidir.
Uzaya yeniden çıkacaklar anlaşılan. 😄
🤣🤣
Apple almaktan iyidir.
Samsung s25 ultra fiyatlari ne kadar?
76,000 lira dolayında gözüküyor..
Aynı olması mümkün değil boş haberlere inanma.
İkisi arasında ortalama 33 bin 34 bin lira fark var.. Her çıkan yeni model fahiş fiyattan piyasaya sürülür.
Gözden düşme diye bir şey yok. Telefon ihtiyacını karşılaysmayacak duruma gelirse değiştirirsin. Hala kasmadan donmadan iphone 13 kullanan var. Önemli olan ihtiyacını karşılaması.
Gerçek ederi 3 bin onların geri kalanı hırsızlık.
Honor düşünüyorum kardeşim ben 400
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar