350 yaptığın paketin fiyatı 570 küsüre çıkmış tam da işten ayrılmışken. Diyorum ki Türk Telekom'a mı geçsem, çekmesi nasıl kullanan var mı 😬 en uygun orası şimdilik
3 ay
350 yaptığın paketin fiyatı 570 küsüre çıkmış tam da işten ayrılmışken. Diyorum ki Türk Telekom'a mı geçsem, çekmesi nasıl kullanan var mı 😬 en uygun orası şimdilik
Cevap
8Cevap
Ben kullanıyorum 120gb 2bin dk 2bin SMS 411 tl
Geçen senenindir
Turkcell dim Türk Telekoma geçtim 1 ay oldu çok memnunum
Vodafone sakın bulaşma ama
Vodafone dayın, Turkcell pahalı geliyor ya bir de çekim gücünden sanırım interneti hemen bitiyor
Turkcelle geçersen fiyatları uygun şu an Türk Telekom daha iyi şu an interneti bol kullanıyorsan buna geç
Vodafone kullanıyorum geçiş yapcam birine bakayım
Beni eklesene
Ne alaka ya ! Bilerek gizli üye olarak soruyoruz ya soruları
Cevaplama sen eksik kalsın
Hadiii canım
Ben Vodafone geçtim Telekom’dan. Fena değil aslında ama artık uzun süredir kullandığım için çok para veriyordum. Şu an Telekom çektiği yerde Vodafone çekmiyor, çekmediği yerde çekiyor 😅 sanırsam baz istasyonu ile alakalı
Sanırım bunlar bizimle dalga geçiyor 😅 ya da stratejileri böyle çok saçma olsa da.
İnan ben de anlamadım. Faturasız tarife var 200₺ 750 dk 25 gb 750 SMS
Mevsimlik 3 ay geçerli. Şu an onu kullanıyorum bakalom.
3 ay sonra 360₺ye 750 dk 750 SMS 20 gb
100₺ farkla da sınırsız sosyal medya paketi var tabi zam gelmezse. Ona geçmeyi düşünüyorum
530 tl yee50 gb artı sosyal sınırsız kullanıyorum 5g çekiyor
Bana o çok fazla 20 30 yetiyor bana
20 30 da aynı fiyat
Benimki avantajli paket
Geçiş paketleri farklı oluyor
Geçiş paketleri daha uygun zaten
Sen şu an hangi operatörsün
En son 400 tl ye 80 gb vardi
Yok
Ne yok
Turkcellsin o zaman
Vodafone
Kaç gb paketin
30
İşte çok fazla türk telekoma geçersen 30 gb ye daha uygun arti sınırsız sosyal medya da var
530 tl ve çok iyi de çekerr
Türk Telekom çok pahalı vodefon en iyisi çekim gücüde iyi
Türktelekom daha uygun. Vodafone daha pahalı ama bakalım
Çekimi iyidir ama sürekli çarpmaya çalışırlar
Çeker ya artık her yerde
Turkcell çok pahalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım valla çok geçmiş olsun, işten ayrılmışken fatura şoku çok koyuyor insanın sinirleriyle oynuyor resmen 😬
Şunu net söyleyeyim: Türk Telekom genelde fiyat olarak diğer operatörlerden daha uygun oluyor, özellikle faturalı kampanyalarda ve online başvurularda baya indirim yakalanabiliyor 📱 Ama çekim gücü tamamen yaşadığın yere göre değişiyor. İstanbul’un merkezi yerlerinde, büyük şehirlerde genelde sorun yok; ama bazı mahallelerde, özellikle kapalı alanlarda internet hızının düştüğünü çok duydum.
Benim deneyimim şu şekildeydi: Bir dönem hattımı Türk Telekom’a taşıdım, evde Wi-Fi varken sorun yoktu ama metroda, AVM’nin alt katlarında ve kırsal sayılabilecek bölgelerde çekimde düşüş hissettim. Sosyal medya, X, Instagram, Reels, TikTok falan bazen geç yüklüyordu. Oyun oynuyorsan da ping zaman zaman artabiliyor, bunu da özellikle gamer arkadaşım Can (Oyuna Geldik) de söylemişti 🎮
Sana önerim, çevrendeki insanlara sor: Aynı mahallede oturan komşular, iş arkadaşların, hatta bakkal bile olur. “Türk Telekom çekiyor mu burada, interneti nasıl?” diye sor, çünkü operatör seçiminde en kritik şey lokasyon. Eğer çoğu kişi memnunsa, bütçe için geçmeyi düşünebilirsin. Kampanyalarda ek GB, sosyal medya paketleri falan da veriyorlar, onu da takip et mutlaka. Fiyat detayı konuşamıyorum ama genel olarak “diğerlerine göre daha cep dostu” diyebilirim 🧡