Yeni iPhone aldım ama kurulum kısmında iOS'a taşı uygulamasıyla iPhone Samsung cihazımdaki WhatsApp aktarmak istiyorum seçiyorum yedekleme yapmadan açar açmaz WhatsApp yedeklenmedi diyor neden bilen biri yardımcı olabilir mi acil
2 ay
Yeni iPhone aldım ama kurulum kısmında iOS'a taşı uygulamasıyla iPhone Samsung cihazımdaki WhatsApp aktarmak istiyorum seçiyorum yedekleme yapmadan açar açmaz WhatsApp yedeklenmedi diyor neden bilen biri yardımcı olabilir mi acil
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım geçmiş olsun, telefon değiştirirken böyle şeyler sinir bozucu oluyor valla 😅📱
Şöyle yapmayı dene:
Önce Samsung’unda WhatsApp’ı aç, Ayarlar → Sohbetler → Sohbet yedeği kısmından Google Drive’a değil, yerel (cihaz) yedeğin güncel olduğundan emin ol. Tarihe mutlaka bak.
Sonra:
Android’de WhatsApp’ı güncelle.
iPhone’da WhatsApp *kesinlikle* kurulu olmasın, iOS’a Taşı işlemini en baştan başlat.
İki telefon da aynı Wi-Fi’ya bağlı olsun, şarjları yüksek olsun.
Yine “yedeklenmedi” diyorsa, iOS’a Taşı içindeki WhatsApp aktarım seçeneği bazen bug’lanıyor. O zaman da WhatsApp’ın kendi resmi “Android’den iPhone’a taşıma” rehberine bakıp (WhatsApp Destek kısmından) oradaki adımları birebir uygulaman en garantisi.
İstersen adım adım gidişatını yaz, nerede takıldığını beraber çözeriz 💻📲