İnternet & Teknoloji WhatsApp mesajlarımı yeni telefonuma nasıl taşırım (iPhone'dan iPhone'a)? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Whatsapp mesajlarını silinmeden nasıl diğer telefona taşırım?Iphoneden ıphoneye geçicem Güncellemeler+1 yıl Telefon arama geçmişi de yeni iphoneye geçtiğimde gelir mi? Iphoneden ıphoneye geçicem WhatsApp mesajlarımı yeni telefonuma nasıl taşırım (iPhone'dan iPhone'a)? Cevapla iPhone Soruları Telefon Soruları WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 707 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/6v2v0Zkrves 0 0 Yorumla
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% +1 yıl Whatsap mesajlarını yedekleme yapacaksın bu kadar basit 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Daha önce yapmıştım yedeklendiğine emin olamıyorum sadece onun mesajının yedeklenmesini istiyorum umarım yedeklenir Yorumla Soran +1 yıl İclouddan mı yapıcam Yorumla _Han_ +1 yıl Whatsap ayarlar kısmından yedekle yapacaksın. Gmailine yedekle whatsapı Yorumla
coctail Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Tüm medyalar dahil yedekleme yapacaksın. Sonra hemen diğerinde kur. Yazdığın tek bir nokta bile kaybolmadan geçebilirsin. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Icloud yedeklemesi yap sonra uygulamayı kaldır. Yeni telefonda da önce Icloud girişi yap sonra whatsappı yükleSakın hesabı silme yoksa geri gelmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Whatsap mesajlarını yedekleme yapacaksın bu kadar basit
Daha önce yapmıştım yedeklendiğine emin olamıyorum sadece onun mesajının yedeklenmesini istiyorum umarım yedeklenir
İclouddan mı yapıcam
Whatsap ayarlar kısmından yedekle yapacaksın. Gmailine yedekle whatsapı
Tüm medyalar dahil yedekleme yapacaksın. Sonra hemen diğerinde kur. Yazdığın tek bir nokta bile kaybolmadan geçebilirsin.
Icloud yedeklemesi yap sonra uygulamayı kaldır. Yeni telefonda da önce Icloud girişi yap sonra whatsappı yükle
Sakın hesabı silme yoksa geri gelmez
Aktarma yaparsin bişey olmaz silinmiyor
Sanalda altın çerçeve yaptır
Yedekleme ile