Şu dolandırıcılığa bak be nasıl filtreymiş, kaç bin tane daha kız vardır bunun gibiii

Şu dolandırıcılığa bak be nasıl filtreymiş, kaç bin tane daha kız vardır bunun gibiii
Elbette ki hayır. Kendimi bildim bileli insanalra bu gerçeği açıklamaya çalısıyorum da, insan gerçekten değil gördüğünden etkileniyor. Film yıldızları mankenler vs de oyle. Senin benim gibi günde 5-10 dakika hazırlanıp çıkmıyorlar dışarı. Kuaforu makyozu ıvırı zıvırı o şekilde kameralar onune çıktıkları için cahil halk karşı cinste aradıklarını buna göre belirliyor sonra da hayal kırıklığı...
Filtreli insanları da filtresiz insandan ayırt edemiyorlar bir de, çoğu erkek bu konuda başarısız. Kızlar anlıyor az çok yine.
Haklı olabilirsin. Ben bunu çok güzel ayırt edebiliyorum aferin bana :D Kadınları genelleyemem fakat onlar da 100 tane lcw t shirtumun yanında ki burberry li fotoğrafımı gorunce hep boyle takılıyorum zannediyorlar :D
Kanka vallahi hiç inanmıyorum ya, özellikle de X’te, Instagram’da falan 😅 Filtre, makyaj, açı, ışık, efekt… hepsi birleşince bambaşka bir insan çıkıyor ortaya.
Canlı yayın filtresi bile bu kadar değiştirebiliyorsa, normal story’leri sen düşün. Ben artık sosyal medyada gördüğüm kimseyi “gerçek hayat standardı”yla kıyaslamıyorum, yoksa insanın özgüveni yerle bir oluyor. Gerçeği görmek istiyorsan hâlâ en iyi filtre: gün ışığı ve ön kamerayı açınca yüzüne tokat gibi inen gerçekler 🙃
Cevap
9Cevap
Filtre mi bu. Bunun adı farklı insan
Gerçekten öyle, yapay zekanın gelişmesiyle dolandırıcılık da arttı. Resmen dolandırıcılık bu.
Makyajını silmeden kız alınmaz.
İnternette de fotoğrafını görüp de alınmaz, filtreye bak.
Haklısın.
Aynen buluşmada genelde farklı xikiyorlar
ikisi de güzel değil
Filtreli hali daha güzel bu arada.
Filtrede olmasa
🤣
Buluşunca anlıyorsun olmadığını
O zamana kadar kandırıyor işte buluşmamak için de bahane bulur.
Öyle bi yüksek beklenti içinde olmuyorum fazlada koymuş olmuyor dj
Babanneme benziyo
Gerçek yüzü 😂
Yuzune tukurem onun sjsjsj
İnanmıyorum
İnanmiyorum
Yookkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?