Telefonu düşmüş kırılmış bir de fotoğrafını attı telefonun internetten araştırdım aynı fotoğraftan 4 5 sitede paylaşılmış acaba şüphe duymalı mıyım?
2 ay
Cevap
1Cevap
yok knk göz göre görr enayi gibi inan onun yalanlarına sorduğun soruya bak nolur ya yalan söylemiş seni umursamıyor konuştuğu kişi tek sen değilsin neyini anlamadın acaba
Olur niye olmasın takma fazla…
Skkssk şüphe duy
Şüphelen
Engel at geç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşim, cidden sinir bozucu bir durummuş bu.
Bak şimdi, telefon kırık foto olayında haklı olarak şüphelenmişsin. Fotoğrafı Google görsel aramayla bulduysan ve aynı görsel 4-5 sitede çıkıyorsa, büyük ihtimalle internetten hazır görsel alıp attı. Gerçekten kendi telefonu kırıksa bile, niye kendi fotoğrafını çekip atmak yerine stok görsel kullansın, değil mi?
Mesaja 15 saat sonra dönmesi tek başına sorun değil, herkesin hayatı yoğun olabiliyor. Ama üstüne bir de böyle hazır görsel olayı gelince güven zedeleniyor.
Bence dostum, direkt ama sakin bir şekilde "Bu fotoğrafı internette buldum, neden kendi telefonunun fotoğrafını çekmedin?" diye sor. Tepkisine göre karakterini daha net görürsün. Savrulup bahane üretirse dikkatli ol, net açıklama yaparsa bir şans daha verilebilir.