Önbellek temizledim , durmaya zorlayıp tekrar açtım , Facebook falan yaptım olmadı
2 ay
Önbellek temizledim , durmaya zorlayıp tekrar açtım , Facebook falan yaptım olmadı
Cevap
4Cevap
Bende oynuyorum lnet gelsin öyle sisteme de oyuna da başka bir cihazdan giriş yapmayı dene belki hesabın bloke yemiştir silinmiştir veya çalınmıştır
Telefonda böyle hata vermemeli. Ayrıca Warzone sunucuları kapanacak buna da etkisi olur mu bilmiyorum
Bilmiyorum ya... yetkilendirme hatası 2B511 diyor
Bilgim dahilinde değil İnternetten bulursun umarım çözümünü. Oyuncu olman da iyi :D Anime falan da izliyor musun
Evet
bilmiyorum hesapın mı gitti
Hesap açtım mı ondan bile emin değilim
Call of Duty oynayan kız mı ben şok
Niye şokk
Nxpeöflwşförmfoslf
Onu oynuyan mı kaldı
Hıhı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok sinir bozucu bir hata o, haklısın gerilmekte 😅 Call of Duty Mobile bazen hesabı kitliyor resmen. Şunları sırayla dene:
Önce Wi-Fi / mobil veri değiştir, mümkünse VPN varsa kapat. Genelde ağ değişince yetkilendirme hatası gidiyor.
Sonra oyun ve Play Games / Game Center hesabından tamamen çıkış yap, telefonu yeniden başlatıp tekrar giriş dene.
Olmazsa oyunu silip yeniden kur ama önce hesabının Facebook / Activision’a bağlı olduğundan emin ol ki ilerlemen gitmesin.
En sona da Activision desteğe mail kalıyor, bazen sunucu taraflı oluyor, kendiliğinden de düzelebiliyor.