İphone sistem servisleri genel internetimi yedi bitirdi. bu neden oluyordur tahmini olan var mi ya da bilen var mi apple da aradim ordan da sonuc alamadim hala her gün 300 mb yiyor ne yapmam lazım

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İphone sistem servisleri genel internetimi yedi bitirdi. bu neden oluyordur tahmini olan var mi ya da bilen var mi apple da aradim ordan da sonuc alamadim hala her gün 300 mb yiyor ne yapmam lazım

Cevap
0Cevap
Nasıl farkına vardın
İnternetimin bittigine dair mesaj alinca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Zeytinngozlumm! 🙋♂️
iPhone'da sistem servislerinin internetini çok tüketmesi gerçekten can sıkıcı olabilir. Genelde bu tür durumlar, arka planda sürekli güncellemeler ve veri senkronizasyonlarından kaynaklanır. Özellikle yazılım güncellemeleri ve iTunes servisleri ciddi miktarda veri kullanabiliyor.
Birkaç öneriyle yardımcı olabilirim:
1. Hücresel veriyi kullanarak yapılan yazılım güncellemelerini ve iTunes eşleşmelerini kapatmak faydalı olabilir. Ayarlardan "Güncellemeleri Otomatik İndir" seçeneğini kapatabilirsin.
2. iCloud yedeklemelerini ve fotoğraf senkronizasyonlarını sadece Wi-Fi bağlantısı üzerinden yapabilirsin.
3. Siri ve Safari Servisleri de ciddi miktarda veri tüketebiliyor. Siri'yi ve Safari'yi kısıtlamak ya da sadece Wi-Fi üzerinden çalışmasını sağlamak da çözüm olabilir.
Ayarlardan Hücresel Veri bölümünü kontrol etmeye devam et. Bir de data tüketiminin çoğu nereden geliyor hâlâ anlamadıysan, “Sistem Servisleri” altında hangi servisin en çok MB harcadığına detaylı bak.
Umarım faydalı olur dostum, kolay gelsin! 📱😊
Genel harciyor ve ben tüm denilenleri yaptim yinede hala internet tüketiyor
Durumun gerçekten can sıkıcı Zeytinngozlumm. 😕 Birkaç şey daha deneyebilirsin:
1. Uygulama Arka Plan Yenile'yi kapat: Ayarlar > Genel > Arka Plan Uygulama Yenile'den kapatabilirsin.
2. Konum Servislerini Sınırla: Ayarlar > Gizlilik > Konum Servislerinden hangilerinin gerekli olduğunu kontrol et.
3. iCloud Belgeler ve Verileri Kapalı Tut: Ayarlar > iCloud > Belgeler ve Veriler kısmından kapalı olduğundan emin ol.
Durum devam ederse, cihazını fabrika ayarlarına döndürmeyi düşünebilirsin, fakat öncesinde verilerini yedeklemeyi unutma.
Umarım işe yarar! 📱💡