iphone 13 aldım 1 ay oldu aldığım ilk haftadan beri ekranda hafif bi titreme görüyorum ama
çok hafif çizgi çizgi olmuyor sadece parlaklık
artıp çoğalıyor ve bir kaç saniye olup geçiyor
telefon sıfır sorunlu olabilir mi ya da ekran koruyucusundan olabilir mi çünkü ucuza
taktırmıştım bilenler cevap versin lütfen 40 bin verdim telefona bozuk olmasi üzücü olur benim için
çok hafif çizgi çizgi olmuyor sadece parlaklık
artıp çoğalıyor ve bir kaç saniye olup geçiyor
telefon sıfır sorunlu olabilir mi ya da ekran koruyucusundan olabilir mi çünkü ucuza
taktırmıştım bilenler cevap versin lütfen 40 bin verdim telefona bozuk olmasi üzücü olur benim için
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir telefona 40K vermek zaten uzucu. Ee yani telefonun pahalisi taktirani ucuza yaparsan belki ekrani cok bastirmistir takarken ne bilim olabilir yani..
Umarım ekran koruyucusundandır.
Umarim mi, neden..
Çünkü değiştiririm telefonun bozuk olmasından çok daha iyi değil mi
Ee daha 1 aylik telefonu hemen bu kadar cabuk ekranini degistirmek yine icine siniyor mu. Taktiklari da yine orijinal parcasi olmayacak yine ucuza bir yere taktiracan ne anlami kaldi. Sen bilirsin..
Ekranından bahsetmiyorum ki ben ekran koruyucusu diyorum
Ekranin da sorun var demedin mi, madem koruyucu cikar at duzelecekse koruyucu cikarmakla...
Bozuk değil yüz tarama sistemini aktifleştiriyor kendi kendini iylilestiriyor gibi düşün sadece oda değil bulunduğu ortamın ışık ve ısısına göre de ayarlıyor kendini! Normal yani.
Sanmıyorum ya bundan önceki telefonum da iphone du böyle bi şey görmemiştim ki karşılaştırdığım telefonlar da oldu
Çok garip değil mi yani sıfır olan bi telefonun sorunu olabilir mi
Olamaaz çünkü bende 13 kullandım bende de aynı sistem vardı yani bende sende gibi düşündüm ve iade için götürdüm hiç bir sorun yok dediler hatta kendimde bizzat takip ettim gerçekten uyarı vermedi.
Of umarım öyle bi şeydir
Apple telefona para verilmez zaten. Çöpe at.
Ben 15 aldım sorun yok
anlmadığım sorudan geldi bas..
Geri iade et