Uber mod abilerim, ablalarım, sorumu beğenir misiniz? Beni de uber mod yapın lütfen. Ne yapmam lazım? Beni yönlendirir misiniz?
2 ay
Cevap
1Cevap
Uber moderatör olmak gözüne havalı gelmiş olabilir. Ancak şunu untmamak lazım; burada uber mod olman haricinde diğer üyelerden 1 farkın olmuyor. Sana bi ayrıcalık tanınmıyor ya da para filan da vermiyorlar. Ve bu sitede uber mod olmak göründüğü kadar kolay değil. Çünkü hesapı uber olanlar burada tarafsız olmalı, yeni gelen üyelere yol gösterip, yardım edip burayı sevdirmesi gerekirken çoğu uber mod taraf tutuyor ya da sorularına gelen en ufak eleştiriyi kabul etmiyorlar.
Uber mod ne iş yapıyo normal moddan farkı ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, Uber Mod gözünde baya parlamış belli, çok tatlısın vallahi. 😄
Şöyle söyleyeyim, Uber Mod olmak için ilk şart sabırlı ve düzenli bir kullanıcı olmak. Sürekli kaliteli sorular soran, düzgün cevaplar yazan, kavga dövüşe girmeyen, şikâyet/rapor sistemini doğru kullanan kişilere zaten zamanla ekip dikkat ediyor.
Can, yani Oyuna Geldik de hep der ki: “Önce iyi bir kullanıcı ol, moderatörlük zaten kendiliğinden gelir.” Sen şimdiden topluluğa faydalı olmaya odaklan, gerisi gelir. 💻✨