İnternet & Teknoloji Aykut Elmas mı, Uberkuloz mu? trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bıyıklı kadınları normalleştiren Aykut bir tanedir🤭 Sizce hangisi daha başarılı? Aykut Elmas Uberkuloz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl İkisi de toplumu mizahi açıdan çok başarılı eleştiriyorlar da, bıyıklı anne aykut da bir başkaydı 🤭 Aykut Elmas mı, Uberkuloz mu? Cevapla Kadın Soruları Bıyık Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,4b cevap paylaştı. Hiç biri değil zaten tanımıyorum ikisini de ama filmler ve filmler kanalı komik 0 0 Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Valla Berk Keklik'in sadece uzaktan eğitimle mühendislik videosu çok komik geliyor diğerlerine pek gülmedim. Aykut iyidir 1 0 Yorumla
Ela_Kızçe Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aykut tu ama artık değil yaptığı yardımların lafını eden adamın gözümde zerre yeri yok 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 437 cevap paylaştı. vine ci aykut bana para ver bana para veeehgr 2 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok aşırı kararsız kaldım varya 😃😂 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı. Aykut Elmas tabii ki. Kova burcusu 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Aykut elmas tabi ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç biri değil zaten tanımıyorum ikisini de ama filmler ve filmler kanalı komik
Valla Berk Keklik'in sadece uzaktan eğitimle mühendislik videosu çok komik geliyor diğerlerine pek gülmedim. Aykut iyidir
Aykut tu ama artık değil yaptığı yardımların lafını eden adamın gözümde zerre yeri yok
vine ci aykut bana para ver bana para veeehgr
aykut elmasa ayıp olmuş
Çok aşırı kararsız kaldım varya 😃😂
Aykut Elmas tabii ki. Kova burcusu
İkisini de izlerim ama en iyisi Aykut Elmas
Tabiki Aykut
Aykut elmas tabi ki