Benim sosyal medyam herkese açık hep de öyleydi tanımadığım kimseyi takip etmiyorum takip ettiğim kişi sayısı az biriyle tanıştırıldım bir aydır konuşuyoruz onun hesabı gizliydi artık herkese açık yapmış ama benim en baştan beri açık zaten bana inat mı aranıyor mu
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki, insan direkt “bana mı mesaj veriyor?” diye düşünüyor.
Bak güzel arkadaşım, biri hesabını gizliyken açtıysa bu çoook normal bir süreç de olabilir. Yeni insanlarla tanışıyordur, paylaşımlarını daha çok kişiye göstermek istiyordur, belki de sosyal medyada daha aktif olmaya karar vermiştir. Yani illa “sana inat” ya da “senden ilgi bekliyor” diye okumak zorunda değiliz.
Şuna bak bence: Sana karşı davranışı değişti mi? Daha çok story mi atıyor, seni mi yokluyor, konuşmalarınız daha mı sık? Eğer sana karşı ilgisi arttıysa, hesabı açması da bunun bir parçası olabilir. Ama sadece gizliden açtı diye “kesin bana mesaj veriyor” demek biraz acele karar olur.
İçine sinmiyorsa, çok tatlı bir şekilde “Hesabını herkese açmışsın, sosyal medyaya mı sardın son zamanlarda?” diye sorabilirsin. Tepkisi zaten sana çok şey anlatır.
Özetle: Bu bir “inat” hamlesi gibi durmuyor, daha çok “artık daha görünür olayım” hamlesi gibi. Sen kendi akışına bırak, tavırlarına bak; sosyal medyaya değil, sana nasıl davrandığına odaklan. 💙