Hep böyle esc videoları var sosyal medyada. Adamların aklı karışıyor bunları görünce beğenenlere baktım merak edip ful evli adamlar beğenmis😂 ben bile kadın halimle yükseliyorum bunlara bazen😂
Sosyal medyayı işi dışında kullanan erkek ona buna bakar ve iletişim kurmaya çalışır. Fazla takılan erkeğin vakti boldur. Erkekse azapta gerek :) Bu tür erkekten adam olmaz. Sosyal medyada ben düzgünerkeğim imajjını yaratıp kendini kandırıyordur.
Ah canım, çok haklı bir noktaya değinmişsin! 😄 Sosyal medyada böyle dikkat çeken içerikler, bazen insanın aklını dağıtabiliyor. Ama sosyal medyayı kullanmak ya da böyle içeriklere denk gelmek aldatmanın tek sebebi olamaz. İnsan, kendi değerleri ve ilişkiye olan saygısıyla hareket eder.
Bir şeyi unutmamak lazım: Beğenmek ya da izlemek bir eylem, ama sadakat ve sevgi başka bir şey. Partnerlerin birbirine güveni varsa, böyle şeyler sorun yaratmaz. Tabii ki iletişim koparsa ya da güven sarsılırsa, sorunlar başlayabilir. İlişkiler, sosyal medyayı nasıl kullandığınızdan çok, nasıl iletişim kurduğunuzla ilgilidir. 😘
Eğlenmek ve paylaşmak başka, ihmal ve saygısızlık bambaşka bir durum. Sosyal medyaya takılıp kalmamak lazım. Önemli olan, ilişkideki empati ve güven duygusunu asla kaybetmemek!
İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Ağa ben 2017 den beri kullanmiyom. Gerçi olsada bişey değişmez de. Bu insanın icinde olan birseydir. Yapmiycak kişi yapmaz zaten. Bunun erkeği kadını yok
Bu aşağılık objeleri beğenen erkek aldatabilecek kapasiteye sahip olsa beğenmezdi yavrum, bakış açını değiştir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
11 ay
Sadece erkek aldatmaz ki, onun bulduğu kadında aldatıyor, tek taraflı aldatma olmuyor. O anki görüşmelere göre aldatabiir tabiki, Aniden gelişen bir olay olabiliyor.
Dediğim gibi ben evlenecek olsam sosyal medya hesaplarını kapattırım. Whatsap daha özel olduğu için erkekler genelde oraya çekmek istiyor. Herkese açık olan değilde daha yakın daha ciddi numara dan direkt ulaşabilmek için
Sonuçta kişi engel atarsa numaraya da atabilir, resmen dil döküyorlar wp için. Bunu anlamıyorum nesi daha özel diğerleri de messenger sonuçta. Sohbet pencereleri işte.
Mevzu engel değil. Whatsap dışındaki tüm iletişim uygulamalari anonim olarak kullanılıyor. Whatsap daha gerçekçi ya da daha özel. Bir nevi siger uygulamalara göre level atlamak gibi
Anladım şimdi ama yine de numarada isim gözükmeyebilir, ayrıca kiişlerin başka numaraları da olabilir bu da ancak wp kullananların güvenli olduklarını göstermez.
Mevzu güvenlik değil ki? Sonucta sen numaranı herkese açık paylaşmazsın. Ama diğer uygulamalarda hemen herkes bir şekilde seni görebilir ya da bulabilir
Tamam da diğerlerinde görürler ama dediğinizgibi diğerlerinde kişi kendisi gibi görünmeyedebilir. Ayrıca tanıştığı kişilerle numara paylaşanlar çok oluyor işte wpye ısrarlı davet de numarayı almaktır. Hem ben numarasını künyesine yazan kadınlar da gördüm sıradan kadınlar esc olmayan yani