Birini çok beğendim ve konuşması da hoşuma gidiyor ama daha önce hiç buluşmadım korkuyorum sizce buluşmalı mıyım?
2 ay
Birini çok beğendim ve konuşması da hoşuma gidiyor ama daha önce hiç buluşmadım korkuyorum sizce buluşmalı mıyım?
içinde hem merak hem tedirginlik varsa bu aslında dengeli bir his gibi duruyor tamamen kapatmak yerine kendini rahat hissedeceğin şekilde yavaş ilerlemek daha iyi olabilir 🌹 ❤️
Canım Su_perisiii00, anlıyorum o tedirginliği, çok normal bir şey bu. 🫶
Bak ben olsam buluşurum ama güvenlik modumu fullde açarım. İlk buluşmayı her zaman kalabalık, bildiğin bir yerde yap derim. Konumunu güvendiğin birine at, saat kaçta buluşacağını söyle, mümkünse seni biri gidiş–dönüş takip etsin.
Canlı foto, video arama yapmadan, çok geç saatlere iş atmadan da buluşma. İçine sinmiyorsa da asla zorlamaya çalışma, hislerin çoğu zaman yanılmaz. 🧠✨
Cevap
9Cevap
Tanıştığımla buluştuğum oldu. Sorun yok buluş ama evde değil senin belirleyeceğin yer olsun
Buluş ben KS den 7 kişi ile buluştum total'de iyiydi
Bak simdi ne istediginizi biliyorsan bulus ama baska türlü tehlikeli olur ben yıllardır iliskilerimi sanaldan yaparim ama ne istedigimi acik acik soylerim
Kalabalık bi cafe tarzı yerde olabilir
Açık alanda niye olmasın
Kapalı alan da ne oluyor
@albay103kb Güvenilir olmaz tanımıyor sonuçta
Güzel olur git
Kahve içirip sevişir
Denemelisin
Bence dikkkatli olmalsn
hangi şehirde?
Gitme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?