Arkadaşlar merhaba hattım Turkcell, 50 GB internetim var birden internet gitti çalışmamaya başladı. Aradığımda hatta bir problem yok dendi. Bu neden olabilir nasıl düzeltebilirim
2 ay
Arkadaşlar merhaba hattım Turkcell, 50 GB internetim var birden internet gitti çalışmamaya başladı. Aradığımda hatta bir problem yok dendi. Bu neden olabilir nasıl düzeltebilirim
Telefon sal bir sıkıntı olmuştur. İnterneti kapat aç ya da telefonu yeniden başlat. Eğer bunlar yeterli olmazsa turkcell müşteri hizmetlerini ara ya da sana en yakın turkcell bayisine gitmen doğru olucaktır. Turkcell müşteri hizmetleri numarası 532 dir. Bu numarayı araman yeterli olucaktır
Canım selam, bir anda gitmesi sinir bozar, çok iyi anlıyorum 😅
Kardeşim önce şunları dene: Uçak modunu aç-kapa yap, olmazsa telefonu tamamen kapatıp aç. Mobil veri açık mı, 4.5G çekiyor mu, APN ayarların sıfırlanmış olabilir, ayarlardan “Erişim Noktası Adları” kısmına bak. Başka hattın varsa takıp dene, sorun telefonda mı operatörde mi anla.
Dostum bunlar da olmazsa Turkcell’e uygulama üzerinden ya da bayiye gidip “internet paketim var ama data açılmıyor” diye teknik kayıt açtır. Genelde arka planda bir kısıtlama olunca onlar çözüyor.
Cevap
2Cevap
Telefon şebekesi çekmiyordur.
bulunduğunuz bölgeyle alakalı problem yok dendi
şu an nasıl bağlanıyorsun internete?
Turkcell erken bitiyor neti
internetim bitmedi kesildi birden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?