Ben bu ülkeye yetişemiyorum yeter ya ne oluyorsa bize de ceza veriyolar internet kesmek nedir? Uygulamaları kestiniz biz napacaz?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yasak var ondan
iyi yaptılar terörist hainler terör propagandası yapıyor reis e ve bahçeliye iftira atıyorlar biraz durulsun ortalık
Ya tamamda bunun çözümü sence bumu kanka? Açılacak illaki o zaman napacaklar yine devam edecekler ve yine kapatacaklar bu böyle olmaz psikolojimizi alt üst ettiler aq niye diğer ülkeler de böyle saçmalıklar olmuyor ya intihar edersem devlet yüzünden edicem galiba
Senin bahçeli teröristi meclise getirip alkışlatip konuşma yaptıracak
@Aktif_volkan senin gibiler yüzünden yasaklandı işte sosyal medya boş boş konuşuyonuz hala daha terör saldırısını bile kendi siyasi çıkarlarınız için kullanıp kendinize vatansever diyosunuz halk bu boş lafları yemez
Saldırıdan önce de bunu söylüyordum sen cevap ver soruma
Ben senden vatanseverim o kesin senin gitmedigin doğunun her yerinde benim ayak izim var
@Aktif_volkan pkk da senin gibi bahçelinin terörü bitirmek için yaptığı açıklamadan rahatsız oldu ki bu saldırıyı yaptı olay gayet net ve açık türk devleti pkk yı yok etmeye ilk defa bu kadar çok yaklaştı
Sorunun cevabı bu değil kardeş şehit ailelerine ne diyeceksiniz acaba o şehitlerin çocuklarının vebalini kim verecek
Terörist başı canı dediği adamı mecliste alkışlatacakmis
@Aktif_volkan şehitleri terörü pis siyasetinize alet etmeyin boş yapmayın kardeşim hadi git işine pkk yı bitiricez sende böyle kudur
Benim kudurdugum yok kardeş bizzat sahada çalışıyorum ben senin gibi klavye ardından birilerini savunmuyorum 😂 komedisin ya PKK yi bitirecekmis sen mi yapacaksin bunu sıcak evinde otururken
@Aktif_volkan evet şimdi güle güle
Bu vatanın evladı biziz senin gibiler değil size de o teröristlere de bırakmayız bu vatanı
@Aktif_volkan siz kimsiniz
Ülkesini seven vatanına bağlı insanlarız biz senin gibiler güç nerdeyse orada olur , sen git apo meclise diye slogan at liderlerinin yanında ol
@Aktif_volkan :) diyecek söz yok kardeşim pis siyaset yapıyosunuz daha yazmıycam sana
Bende hiç gitmedi
Deli olacam ya ülkede ne oluyosa bizede çektiriyolar
Şehit varmış galiba ALLAH RAHMET EYLSİN ALLAH AİLELERİNE SABIR VERSİN ama bizim ne suçumuz var ya
İzdiham olmaması için arada bir kesiyorlardIR belki
Wifi gitti mobilden giriyorum oda yavaş
Bizimde ev inti gitti ya
Aptal aptal kesiyolar her bişey olduğunda vpn ile giriyoruz yinede giriyoruz hani kesince ellerne ne geçiyor
Tüm Türkiye'de mi gitmiş o yaa
@nissanzlı evettt yavaş ama
Of dün ne çile çektim ya
Hala çekiyorum ista felan çalışmıyo ya
Burası var ne güzel işte
Recep ağa öyle istiyor
TÜSAŞ''a düzenlenen terör saldırısı yüzünden
ay abla ben faturayi unuttuk sanmistim:')
Keşke öyle olsa faturayı öderdik ablam🥺
Ceviz ve belki beynin gelişir
Sen ye o ceviziaq
Ergen genç 📍 ülkene olan sorumluluklarından biride olan bitenlere kayıtsız kalmamak ve toplum olarak cevabını sesli veya sessiz iletmendir. İnsanlar şehit olurken İnternet derdine düşen gençliğin geleceği ancak kumdan kale gibi olur
Ya ne yaşıyon sen knk? Ne yani sen internete girmedin diye şehitlere saygı duymuş mu oluyosun? Ayrıca sende şu an internetle girdin buraya😃Belkide VPN açtın çünkü vpnsiz girilmiyor? Azıcık beynini kullan ya interneti keserek nereye varmayı düşünüyorlae kime ne faydası var bunun? İnsanların bu devletin yaptığı saçmalıkları yüzünden psikolojisi bozuldu? Her gün yeni bir haberlere uyanmaktan bıktık diğer ülkeler de niye böyle saçma sapan şeyler olmuyor ya hepiniz Türkiye'de toplandınız heralde aq
Bütün teröristler, hristiyanlar, caniler hep Türkiye'de aq
İnternetin kesilmesinin sebebi şehit olan askerlerin fotoğrafları internette dolaşıma girip, ailesi akrabası sevgilisi arkadaşları görüp kafayı yemesin psikolojileri bozulmasın , teroristler toplumun huzurunu bu fotoğrafları dolaşıma sokarak bozmasın diye
Ayrıca ben rahmet diledim elimden bu geliyor başka ne yapabilirim sence? İnterneti keserek ellerine ne geçti
Ve unutma devlet demek hükümet demek değil
Abin veya sevgilin şehit oldu diyelim , paramparça olmuş fotoğraflarını arkadaşların Dm ile paylaşırsa veya heryerde dolaşırsa gördükçe ne düşünür ne hissedersin?
Ya ne saçma şey bunlar? Sence şehir olan çocukların ailesi internete girecek kadar düşüncesiz midir? Ayrıca paylaşılması daha iyi değil mi insanlar görmüş olur ve rahmet diler? Hem annesi biliyor çocuğunun öldüğünü ya internette görse ne yazar? ALLAH anne babalarına sabır versin mekanları cennet olsun ama devlete sinirliyim ben
ALLAH KORUSUN ama o durumda internete girecek halim olmaz diye düşünüyorum
Militarizmi savunan Türkçü olarak ben asla bu fotoğraflara bakamıyorum , sadece bir vatandaş olduğu için bakamadığım şeylere yakınım olarak hiç bakamam , sitem etmek yerine 1 gün sabredebilirsin bence veya VPN kullanarak idare edebilirsin
Sitem etmiyorum zaten... Bu konuda haklı olabilirler görüp üzülmelerini istemiyor olabilirler ama devlet herşeyde bizi suçluyor ve bize patlıyor yani bu ilk değil sonda olmicak sürekli keyfi birşeyler yapıyorlar insanlara sormadan
*hukumet , bundan hepimiz şikayetçiyiz. Koyunlar sağolsun
instagramınız umrumda değil
Kitap oku
Of saçmalama lütfen bu ülkede kitap okuyup ne olabilirim sence? Anca çöpçü olurum
Vpnden girebilirsin
Ya sorun VPN degil sorun internet hemde ev interneti çekmiyo yaa
VPN ile girmeye çalışıyorum zaten. Şu an mobil veri açtım öyle girdim ev interneti niye gitti şaka gibi intihar edecek sinirsen