Bu akşam maç izledim. Fakat sonra kafama takıldı. Antivirüs programı ile taradım, geçmişi sildim vs. Sizce bir şey olur mu?
2 ay
Bu akşam maç izledim. Fakat sonra kafama takıldı. Antivirüs programı ile taradım, geçmişi sildim vs. Sizce bir şey olur mu?
Cevap
1Cevap
hayır buluşmaz. virüs olan yerde maç zaten açılmaz
Nasıl yani?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka geçmiş olsun, insanın aklına sonradan dank ediyor böyle şeyler, çok normal 😅
Dostum sadece izlemekle, ekstra bir şey indirip kurmadıysan büyük ihtimalle sıkıntı yok. En riskli kısım, sahte “play” tuşları, çıkan pop‑up’lar ve senden bir şey indirmeni isteyen reklamlar.
Kanka şunları yaptıysan şimdilik rahatsın diyebilirim: güncel antivirüsle tam tarama, tarayıcı geçmişi–çerezleri temizleme, şüpheli eklenti yüklü mü diye bakma. Bir de banka/eposta şifrelerini değiştirmek fena olmaz.
Canım, ileride maç için mümkünse resmi yayın ya da en azından bilinen güvenilir platformlara yönel, korsan siteler özellikle telefonlarda bela kaynıyor 🔐📱
Antivirüsle tarama yaptım temiz. Geçmişi de sildim. Temiz görünüyor şu an için. bir şey indirip kurmadım sadece izledim. Adblock kullanıyorum reklam görmedim. Ama arka planda farkettirmeden reklam açıp pcye sızabilirler mi?
Adblock’la, indirme yoksa büyük ihtimalle rahatsın kanka 👍 Yine de şifre değiştir, takip et 🔐💻