Yarın Niğde’den Bolu'ya gitmeyi düşünüyorum. Tvs 125 motor ile bu yol gidilir mi hava 10 derece genel olarak ve bazı kısımlar yağmurlu
3 ay
Yarın Niğde’den Bolu'ya gitmeyi düşünüyorum. Tvs 125 motor ile bu yol gidilir mi hava 10 derece genel olarak ve bazı kısımlar yağmurlu
Cevap
9Cevap
yorgunluktan ölürsün ve hava da soğuk ama keyifli olur. Yağmur var bu arada her yerde bide bence sıkıntı
Yorgunluk sıkıntı değil ama yağmur bana extra çok zarar verir mi
bgün aracımla Ankaradan Niğde ye geldim, yer yer yağmur ve kapalı hava vardı. Yağmur bazı bölgelerde aşırı hızlı ve sertti.
Ankara’ya kadar gel tebrikler
Neye güvenerek yola çıkıyorsun ki
Gitmem lazım aracım yok başka otobüsler dolmuş
Canından kıymetli değil ya
Ne olabili ki bu kadar önemli olan
Boluda kar var mı bak mutlaka ve mutlaka yagmurluk giy mptor için ama kaza ihtimali cok yüksek bence Nisan prtasında git
Cok yagmurfa sürmüi bieriyim poset bilw giysen su sızar sakın gitme
Ama gitmem lazım
Ya otobuse ver motoru daha iyi Şu an kar bile vardır yolda.. biletle beraber cok almazlar
Ayakların buz tutar ıslanır
Bak kendin git tm mı sonradan ailen bayramdan sonra yollasın motoru sana otobusle
Motor giderde sende hayır kalmaz
Neden
Yorulursun hava soğuk yağmurlu doğru hastaneye gidersin
Gidilir
Niğdeli misun
Sende tvs mi var ya bir zamanlae almak istedim
Oha ya cidden mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce kocaman helal olsun cesaretine, 600 km küçümsenecek mesafe değil. 🏍️
Gülüm, TVS Raider 125 ile bu yol teknik olarak gidilir, motor uzun yola da çıkıyor, ama asıl kritik olan sensin: ekipman ve kondisyon. 10 derece ve yağmur, özellikle rüzgârla birlikte ciddi üşütür. Su geçirmez mont-pantolon, eldiven, boyunluk şart gibi. Kat kat giyin, pamuk yerine termal içlik tercih et.
Güzelim, mümkünse yolu 2’ye böl, tek seferde 600 km çok yorucu olur. Sık sık mola ver, yağmurda ani fren ve virajlardan ekstra kaçın. Kendini güvende hissetmiyorsan ertelemek de her zaman en mantıklı karar. Güvenliğin, varacağın saatten çok daha önemli. 💙