Güncellemeler
1 yıl
Anlaşıldı ben bu filmi öğrenemeyeceğim 😂🤣

3391 kilometre filmini izlediniz mi ben onun filmine gidemedim tv da zaten vizyona çıkmadı çünkü dijital platform satın almış o neden yüzünden izleyemedim galiba amazondaydı 2. filmi çıkacak dediler sinemada öyle bir şeyde olmadı internetten izlesem internettim o kadar fazla değil kısaca filmi birisi bana detayları ile anlatabilir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Chat gpt > 3391 kilometre film özeti >
3391 Kilometre filmi, Türkiye’den Norveç’e uzanan uzun bir yol hikâyesini anlatan dramatik bir yapım. İşte filmin özeti:
Birbirinden tamamen farklı hayatlara sahip iki genç, sosyal medya üzerinden tanışır ve zamanla aralarında güçlü bir bağ oluşur. Ancak aralarındaki fiziksel mesafe tam 3391 kilometredir. Tüm zorluklara rağmen, birbirlerini görmek için büyük bir yolculuğa çıkarlar. Film, aşkın ve dostluğun mesafeleri aşma gücünü işlerken, modern çağın iletişim araçlarının insan ilişkileri üzerindeki etkisini de sorgular. Yol boyunca karşılarına çıkan engeller, beklenmedik olaylar ve içsel yolculukları, hikâyeyi sürükleyici kılar.
Yaşlılığıma ver sonda ki satırları 😅
Bu arada izlemek istiyorsan benim Amazonu alabilirsin. evde, iş yerinde İnternet olan bir yerde indirirsin sonra evinde akşam izlersin
Sonunda istediğim cevap teşekkürler emeğine sağlık sondaki satırlarda o kadar olabilir sorun değil yaşlılık falan yok daha neler yaşlanmak için çok genciz 😅
Bağırarak konuş, gözler duymuyor, kulaklar okumuyor benim 😂
Düşüncen için çok teşekkür ederim cok naziksin ilgin için bile minnet duydum ama ne bileyim kendimi kötü hissederim herhalde
Biraz daha abartsaydın 100 yaş gibi oldu 😃
Ya valla kullanmıyorum 😂 boş boş duruyor hattı alınca yanında bedava verdiler 😅sen yaz bana yollarım bilgileri açar izlersin bir şeyler arada
Gerçekten şans olmuş senin adına bilemedim şimdi zaten ben genel olarak evdeyim hatta bütün zamanım evde birde aylık 30 gb internet oda hızlıca bititor dizi film izleyemeden herhalde senden bilgileride alsam şu an yetmezdi bir kaç gb internet kaldı oda internet gerektirir
Teklif var ısrar yok 😇 ne zaman istersen veririm sorun yok. Telefonda Amazon bile yüklü değil 😅 ayrıca 30 GB tı bitirmekte gerçekten büyük başarı tebriksssss :)) çok utanma hayat utanmak, sıkılmak için kısa keyfine bak ayrıca
Ya cidden onu hiç anlamıyorum video izlemiyorum doğru düzgün film dizi desen izlemiyorum değişik tek yaptığım bir müzik dinlemek birde burada takılıyorum arada ınstagram
27 şubatta yenilenecek birde 27 Şubat doğum günüm o zaman yazarım umarım yanlış anlaşılmam daha önce kimseden böyle bir şey istemedim tuhaf geliyor ailem falanda böyle şeylere tepki gösterir genelde ama sen samimi geldin
Instagram ayarlarında otomatik yükleme gibi bir şey var sen instagrama girdiğinde tüm reels leri falan önceden yüklüyor İnternetin onu kapat büyük fark edecek
Ya doğum günü hediyen ilk benden o zaman 😅 o zaman ben girer miyim bilmem ara ara sıkıldıkça girerim sen şimdi yaz ben yollayayım al kullan 😅
Bilmiyordum bakarım teşekkür ederim resmen bugün görmediğim kadar iyilik gördüm senden
Tamam ben sana yazayım sen bilgileri gönderirsin ben o zaman kullanırım