Burada neredeyse herkes gizli. Bu sayede de atıp, tutmak, sallamak bedava. Oysa hiçbiriniz gizli değilsiniz. Sizleri çok ama çok iyi tanıyorum...
3 ay
Burada neredeyse herkes gizli. Bu sayede de atıp, tutmak, sallamak bedava. Oysa hiçbiriniz gizli değilsiniz. Sizleri çok ama çok iyi tanıyorum...
Cevap
3Cevap
korkaklar işte.
Senin profilin açık resminde var delikanlı adamsın leblebiler le ugraşma onlar mantar soteee
İnsanın bir duruşu vardır, gözler yalan söylemez, yüzler kimin ne olduğunu ap açık yansıtıyor zaten. Açık ve kim olduğunun bilindiğini bilen bir insan daha dikkat eder, ağzından çıkanı bilir ve sorumluluğunu da alır. Gizlilerden çekiyoruz ne çekiyorsak. Öfke dolular, saldırganlar, edepsiz ve ahlaksızlar, korkaklar, vicdansızlar...
Cesaret
Daha çok iki yüzlülük ve art niyet olarak görmekteyim. Su istimale, saldırıya, yalana, dolana daha daha da açık ve kolaylaştırıcı bir korkaklık bence...
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, valla okurken hem güldüm hem düşündüm.
Bence dostum, gizli hesaptan fikir paylaşmak normal, ama gizli hesaptan hakaret edip millete sallamak tam anlamıyla korkaklık. Cesaret dediğin; kimliğini ifşa etmek değil, üslubunun arkasında durabilmek. İster anonim ol, ister gerçek isimle, saygılıysan sorun yok.
Gizli hesap = mahremiyet olabilir. Gizli hesap + kabadayılık = klavye delikanlılığı. Ben oyumu “korkaklık”tan yana kullanıyorum.
Yapay zekalardan oldum olası nefret ederim...
Valla nefret etmen çok normal gelebilir ama yorumun hâlâ nokta atışıydı dostum 😂👏