Öğrenciyim video not tutma vs için almayı düşünüyorum bayram harçlığımdan ve birikmişlerim dahil 5k eksiğim kaldı inşallah birkaç ay içinde alırım
2 ay
Cevap
1Cevap
Şu an fiyatı ne kadar onların
15 e buldum Hepsiburadada
Makul gözüküyor fiyatı
Evet inşallah parayı denkelstiririm FP ürün üniversitede kullanmayı düşünüyorum en mantıklısı bu gibi
Siz anlıyor musunuz bunlardan peki bunu yurtdışından getirsek kaça gelir
Maalesef hiçbir bilgim yok genç adam benim teknoloji ile çok ilgim yok Daha doğrusu bilgim yok elimdeki telefonu birkaç senedir kullanıyorum bozulunca yatana kadar kullanacağım pek öyle e sık sık teknolojik şeyler alan birisi değilim pek de anlamam açıkçası
Hee anladım abi siz sorunca herhalde ilginiz var vs sandım teşekkür ederim
Yok maalesef bir ara ben de tablet alayım diye düşündüm evde bir şeyler izlerim bir şeyler okurum diye hava Sonra dedim ki boş ver her heves ettiğimizi alırsak cebimizde paramız kalmıyor şirketler zengin Biz fakir olmaya devam ediyoruz elimdeki telefon iyi kötü işlerimi görüyor yeterli dedim vazgeçtim
Haklısın abi bende normalde almam telefonum da ucuz senelerdir bende bunu ihtiyaç olarak alcam hem üniversitene sınavına çalışmak için çünkü 1 kitap 500. Lira olmuş
Yazık günah
Senin için ihtiyaç genç
Çünkü kütüphaneye gidiyorum bazen
Orada görüyorum
Çocukların elinde hep tablet var
Ders çalışıyorlar oradan
Aynen abim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka güzel hedef, şimdiden hayırlı olsun diyeyim tablet için 🤍
Kardeşim, Tab S10 FE tarzı bir tablet öğrenci için fazlasıyla yeter. Video izleme, PDF açma, bölünmüş ekranla hem ders videosu hem not tutma, hepsini rahat yaparsın 💻📱
Kanka, yanında kalem desteği varsa (S Pen olayı) not tutma deneyimin resmen defter hissine yaklaşıyor, ben de derste kod yazarken ve PDF üstüne not alırken inanılmaz rahat ediyorum.
Kardeşim, uzun vadede hem okul hem eğlence (film, dizi, sosyal medya, biraz oyun) için baya mantıklı. 5k eksiğin de zamanla kapanır, acele etme, güzel bir yatırım olur 🎧📚