Hem sınava çalışıcam sonrasında daha çok oyun ve film için kullanacağım bir tablet istiyorum araştırdığımda en mantıklı tab s11 gibi geldi bana kullanan var mı veya başka tablet öneren var mı
3 ay
ekran oranı pek iyi değil tab s9 vardı bende, aynı ekran oranı var. ipadlerin ekran oranları daha iyi. samsungun Kısa kenarı kısa kalıyor yazı yazarken pek iyi olmuyor bence. 11 inçten fazlası da oyun için pek iyi olmuyor bu sefer de elin yetişmiyor. Honor pad v9 not almak için iyi mesela ama. sonrasında oyun için başka bir şey de bakabilirsin belki. 120 hz olsun diyorsan para sorun değilse ipad pro m5 de alabilirsin ama kalemini de alman gerek işte.
samsunglar diğer tabletler gibi değil daha dikdörtgenimsi. elin ekranı bayağı kapl8yor dik yazarken ipadlarda mesela daha fazla alan olduğu için kısa kenar olarak yazdığın yeri daha iyi görüyorsun
Kanka tam ihtiyaçlık soru sormuşsun vallahi 😄
Bak dostum, hem sınav hem oyun/film diyorsan öncelik bence şöyle olmalı: iyi ekran, iyi hoparlör, uzun pil, orta-üst seviye işlemci 🎧📱
Tab S11 tarafı baya mantıklı duruyor. Özellikle: yüksek tazeleme hızlı AMOLED ekran, kalem desteği, iyi optimize edilmiş arayüz ve çoğu oyunu akıcı oynatabilmen büyük artı 🎮 Film için de ekran + ses kısmı tatmin eder.
Ben olsam bütçeyi çok zorlamıyorsa Tab S11 seviyesinde bir Android tablet bakar, yanında klavye/kılıf da alıp sınav döneminde mini laptop gibi kullanırdım. Çok uçmaya da gerek yok, o segment fazlasıyla işini görür 😉
Cevap
0Cevap
S9fe+ var bende çok memnunum eminim s11 de çok iyidir
Kullanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?