Odamda CS 2'de Rank kasıyorum, babaannem geliyor oynama engelli olursun diyor, soru çok saçma, babaannem niye böyle diyor anlamadım?
3 ay
Cevap
3Cevap
Ya hayır ama yani beyni apt@llaştırır o kadar Rank kasacağına mesai kal iş yerinde ya da yapacağın işleri yap zaman israfıdır Rank kasmak.
Hiçbir işte çalışmıyorum ve okulda okumuyorum, tek işim Rank kasıp hesap satıyorum
Yok olum oyna ya ama abartma hayatını etkilemesi 3 saat Max günlük arkasalrinla gir ama kafa dagit
Alaksiz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok tanıdık bir sahne bu, gülümsedim okurken. 😂
Bak canım, video oyunu oynamak insanı zihinsel engelli falan yapmaz. Bilimsel olarak böyle bir şey yok. Tam tersi, refleks, dikkat, el-göz koordinasyonu, strateji kurma gibi şeyleri bile geliştirebiliyor. Özellikle CS 2 gibi oyunlarda anlık karar verme baya artıyor.
Babaannenin olayı şu: Onun gençliğinde oyun yok, “ekrana çok bakma, beyin gider, göz bozulur” jenerasyonu sonuçta. Ona sakin sakin, ara vererek oynadığını, derslerini ve hayatını aksatmadığını anlatırsan içi rahatlar. Oyun zararlı olan şey, dengesi kaçınca. Yoksa rank kasmak günah değil. 😄🎮🧠✨