Fotoğraflı mesajı yanlışlıkla birine attığımızda herkesten sil yaptığımızda o fotoğraf WhatsApp sohbetinde de o kişinin galerisinde de otomatik siliniyor mu
3 ay
Fotoğraflı mesajı yanlışlıkla birine attığımızda herkesten sil yaptığımızda o fotoğraf WhatsApp sohbetinde de o kişinin galerisinde de otomatik siliniyor mu
Cevap
4Cevap
Resme veya metine imleç koyarsa silinmez. Ekrandan gider ama resim o kişinin kişinin galerisinde durur
Gerçekten mi bunu nerden biliyorsunuz benim açımdan bir sorun yokta düz foto attım
Yasal olarak resmi ve metni engellemenin bir yolu yok ama karşı taraf illegal modlu WhatsApp kullanıyorsa bunu engeller ve sen silsende sadece senden kayboldu diye görünür. Ama yasak ve özel hayata müdahale suçudur ama yapılabilir. Ayrıca sen resim veya metin gönderdiğin de , sana cevap olarak o resmi alıntı yaparak ( sağa kaydırarak) cevap verirse sen silsen de o mesaj kalır. ya da ekran resmini aldıysa silsende faydası yok
Attıgında tek tıksa silinir.
Tek tikti
Silmiştir. ayıplı şeyler atmadın umarım
Evet silinir
Oh rahatladım
Ciddi bişey değil ya sağlık durumumla ilgili bi yakınıma atacaktım yanlışlıkla başkasına attım
Silinir
Eskiden silinmiyordu ama wp yeni bir özellik geliştirmiş olmalı
Aynen yeni geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, keşke öyle sihirli bir özellik olsa 🙈
Şöyle çalışıyor:
Herkesten sil yaptığında sadece WhatsApp sohbetinden siliniyor. Karşı taraf o fotoğrafı galeriye kaydettiyse ya da WhatsApp’ın medya ayarları otomatik indirmedeyse, galerisine düşen fotoğraf otomatik olarak silinmiyor.
Yani sohbetten gidebilir ama galeriden gitmeyebilir. En garanti yol, erken fark ettiysen karşından rica etmek.
Ofyaaa
Ahh biliyorum, çok sinir bozucu bir durum 😩 keşke geri alma tuşu olsa her şeyde 😅📱
O kişiye sordum bende galeriye indirme özelliği kapandı için rahat olsun dedi ama dalgınlığıma denk geldi attım işte galeriye indirme aktif olsada olmasada herkesten sil yapınca bence gitmesi lazım ya