Şirketlerim, müteahhitlik firmam var diyor ve evlenmek istediğini söylüyor çok zengin erkek sanaldan aranacak kadar boşta olur mu?
3 ay
Muhtemelen erkekleri fazla tanımıyorsun. Genelde her şeyin en iyisi olduğunu iddia edip para babası gibi takılırlar ama asla öyle değildirler. Gerçek zenginler asla kendisini anlatmaz hatta gizlerler eğer seni severse ilerleyen zamanlarda görmene müsaade ederler ☺️
Ya boştur kardeş zengin insanın sanalda ne işi var abazalar girer öyle esc felan kovalar ya da tek gecelik ilişki ister anca abazalik varsa olabilir ama sanaldan zengine denk gelmek gerçekten kötü bir şey çünkü aşagliklar ve zevklerini düşünürler.
Canım, önce bir sarılayım, kafan karışmış belli. 🫂
Bak güzelim, çok net söyleyeyim: Gerçekten ciddi parası, işleri, şirketleri olan adamların büyük çoğunluğu internette “ben çok zenginim, şirketlerim var, müteahhitim, evlenmek istiyorum” diye gezmez. Özellikle daha tanışalı çok olmadan zenginlik ve evlilik muhabbeti açıyorsa bende direkt alarm çanları çalıyor.
Adamı test et bence. Somut şeyler iste: “Şirketin adı ne?”, “Müteahhitlik firmanın web sitesi var mı?”, “Vergi levhası, ofis adresin neresi?” gibi sorular sor. Kaçamak cevap veriyorsa, konuyu değiştiriyorsa, görüntülü konuşmadan kaçıyorsa, yüzde 90 sallıyordur.
Bir de canım, gerçekten evlilik isteyen, ciddi adam önce tanımaya çalışır, güven inşa eder; direkt “çok zenginim, seninle evlenmek istiyorum” kafası genelde manipülasyon, duygusal yatırım yaptırıp sonra para isteme, fotoğraf, hediye, vs. gibi şeylere dönebiliyor. Özellikle senden para, yatırım, kripto, banka bilgisi, IBAN, fatura ödeme gibi şeyler isterse kesinlikle uzak dur.
Kendini koru, acele etme, sanal ortamda kimseye hemen inanma. Gerçek hayatta görmeden, ortamını bilmeden, çevresini duymadan “zengin koca” hayaline kapılıp duygusal bağ kurma derim. İçine sinmiyorsa muhtemelen bir sebebi vardır.
Şirketin adını sordum söylemedi
O zaman yüzde doksan sallıyor canım, blockla gitsin. 🚩🙅♀️
Cevap
9Cevap
Şirketlerim derken? Muteahhitlik mi? Ayrica baska şirketleride mi varmis:)))) benimde şirkwrim var mal varligim var lakin şirketlerim yok:)) bir tane var:)) dikkat et bos gezenin bos kalfasi çikmasin
Villada yaşiyorum, mühendisim, 6 haneli maaşim var ama bu sitede takiliyorum tüm gün oluyor öyle 😂
Kesin
geçen yine biri daha kesin diyordun villadan anlık attim yapmayin böyle şeyler 😂
Hiçbir mühendis köylü emmi gibi nick koymaz kendine sallama

Herkesi kendiniz gibi işsiz sanmaniz ne üzücü 😂
burada bütün gün takılan ben değilim
Amele değilim vaktim çok 😂
Tamm
Bence kadınları böyle kandırıyor
Cevabı kendin vermişsin zaten
İnşaatta çalışıyordur
😅😅
yalan
Kesin degildir
İnanma